Πάνοπλη με Ελλάδα η Βοσνία

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Κάθε αποτέλεσμα πλην της ήττας είναι θετικό"

Πλήρης θα έρθει στην Αθήνα για τον αγώνα με την Ελλάδα την επόμενη Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Μουντιάλ η Βοσνία. Στη λίστα βρίσκεται και ο Γκόικο Τσίμιροτ του ΠΑΟΚ.

«Κάθε αποτέλεσμα πλην της ήττας είναι θετικό. Το πιο σημαντικό είναι πώς θα παίζουμε εμείς. Δεν πιστεύω, πάντως, πως το ματς είναι καθοριστικό, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Η Ελλάδα είναι μια ποιοτική ομάδα, αλλά θεωρώ πως αν κάνουμε ό,τι μπορούμε θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Τερματοφύλακες: Ασμίρ Μπέγκοβιτς (Τσέλσι), Ιμπραχίμ Σέχιτς (Καραμπάγκ), Κενάν Πίριτς (Σλόμποντα).

Αμυντικοί: Τόνι Σούνιτς (Στουτγκάρδη), Όγκνιεν Βράνιες (Τομσκ), Εμίρ Σπάχιτς (Αμβούργο), Σεάντ Κολάσινατς (Σάλκε), Ερμίν Μπίτσακτσιτς (Χόφενχαϊμ), Έντιν Τσότσαλιτς (Μαλίν), Έρβιν Ζουκάνοβιτς (Αταλάντα).

Μέσοι: Μίραλεμ Πιάνιτς (Γιουβέντους), Χάρις Μεντούνγιανιν (Μακάμπι), Γκόικο Τσίμιροτ (ΠΑΟΚ), Μάτο Γιάγιαλο (Παλέρμο), Έντιν Βίστσα (Ισταμπούλσπορ), Ράντε Κρούνιτς (Έμπολι), Τίνο Σβεν Σούσιτς (Γκενκ), Ιζέτ Χάιροβιτς (Βέρντερ), Σενάντ Λούλιτς (Λάτσιο), Ντάνιελ Μιλίτσεβιτς (Γάνδη).

Επιθετικοί: Έντιν Τζέκο (Ρόμα), Βεντάντ Ιμπίσεβιτς (Χέρτα), Μίλαν Τζούριτς (Τσεζένα).

Προτεινόμενα Άρθρα