Ο Κάρλο Αντσελότι βρήκε τους επόμενους «Μέσι-Ρονάλντο»

από AllAboutARIS

Δείτε ποιοι –σύμφωνα με τον Ιταλό τεχνικό- θα πάρουν την θέση των δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τα επόμενα χρόνια -και γιατί σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μπέιλ.

Υπάρχουν ορισμένοι που υποστηρίζουν πως ποδοσφαιριστές σαν τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πρόκειται να ξαναβγούν. Υπάρχει όμως και ο Κάρλο Αντσελότι ο οποίος όπως φαίνεται είναι μέγας υποστηρικτής του «ουδείς αναντικατάστατος».
Μπορεί λοιπόν, οι προαναφερθέντες να έχουν σαρώσει τα τελευταία 8 χρόνια τα βραβεία της Χρυσής Μπάλας, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου ωστόσο έχει ήδη εντοπίσει τους επόμενους. Ποιοι είναι αυτοί; Νεϊμάρ και Ντιμπαλά.

Όπως δήλωσε στην Tuttosport για τον Ντιμπαλά: «Μπορεί να γράψει ιστορία στην Γιουβέντους τα επόμενα δέκα χρόνια» και για τον Νεϊμάρ τόνισε: «Είναι μοναδικός, δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με κανέναν άλλον» ενώ για αμφότερους κατέληξε πως: «Είναι οι «κληρονόμοι» των Μέσι και Ρονάλντο».

Κι ενώ κάποιος θα περίμενε να συμπεριληφθεί το όνομα του Μπέιλ στην κουβέντα, ο Αντσελότι δεν έχει να πει και τα καλύτερα λόγια μετά από ένα περιστατικό κατά την διάρκεια της κοινής θητείας τους στην Ρεάλ Μαδρίτης: «Μια μέρα έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της ομάδας ο οποίος με καλούσε στο γραφείο του ώστε να μιλήσουμε για το «θέμα Μπέιλ». Έμαθα ότι είχε επισκεφθεί τον πρόεδρο ο μάνατζερ του παίκτη και του παραπονέθηκε για την θέση που παίζει! Με ρώτησε ο πρόεδρος τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό και του είπα «τίποτα!». Δεν μπορούσα να αλλάξω το σύστημα της ομάδας επειδή ο Μπέιλ ήθελε να παίζει περισσότερο στο κέντρο. Και επίσης είπα στον πρόεδρο ότι με εξέπληξε το γεγονός ότι δεν ήρθε ο ίδιος ο παίκτης να μου μιλήσει. Αυτό θα ήταν το φυσιολογικό».

Προτεινόμενα Άρθρα