«Γλυκιά» ήττα και πρόκριση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σημαντική επιτυχία για τους «μικρούς»

Απέναντι στην ισχυρή Αγγλία, η ομάδα του Γιάννη Γκούμα δεν τα κατάφερε, γνώρισε την ήττα, αλλά πήρε το εισιτήριο για την Elite τερματίζοντας δεύτερη στην τριπλή ισοβαθμία με τα «λιοντάρια» και την Ουαλία! Η Αγγλία άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Τρεντ Άρνολντ στο 20′ και το 2-0 έγινε στο 63′ με σκόρερ τον Τρέβοχ Σαλομπά.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Πανάγου, Ρέτσος, Νικολάου, Βαλμάς, Λάμπρου, Νάτσος, Μίγγος, Βρουσάι (88′ Οικονομίδης), Σαμπανίδης (46′ Παυλίδης), Λημνιός (90′ Μιλόγεβιτς)

Αγγλία: Ράμσντεϊλ, Άρνολντ, Σαλομπά, Σάλιμαν, Τζέι Ντα Σίλβα, Τομ Ντέιβις, Φιλντ, Γουίλοκ (74′ Νμέκα), Ντάτζον Στέρλινγκ, Γκριν (58′ Σεσενιό), Χέπμπερν-Μέρφι (80′ Μαβιντίτι)

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά γι΄ αυτήν την πρόκριση. Αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος μας και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Κατά τη γνώμη μου το σημερινό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και  δημιουργήσαμε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά μετά το γκολ που δεχτήκαμε μας κυρίευσε το άγχος. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτό που μένει είναι η πανάξια πρόκριση που επιτύχαμε» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας μετά τη λήξη του ματς.

Η βαθμολογία

1. Αγγλία 6 (6-3)

2. Ελλάδα 6 (7-2)

2. Ουαλία 6 (9-6)

3. Λουξεμβούργο 0 (2-13)

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα