«Πως να κρίνω το μεγαλείο του Τζέραρντ;»

από AllAboutARIS

«Είναι ένας τρομερός άνθρωπος»

O αγαπημένος Stevie G της «κόκκινης» εξέδρας στο Άνφιλντ αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αφήνοντας πίσω του μια τεράστια καριέρα με τη Λίβερπουλ, της οποίας φόρεσε για χρόνια το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ στα social media αποθεώνουν τον εμβληματικό αρχηγό τους για τις στιγμές που τους χάρισε, ενώ στο Νησί ήδη οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν αρχίσει τις τοποθετήσεις στην απόφαση του Τζέραρντ να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Από τους πρώτους που ρωτήθηκαν ήταν ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση του Τζέραρντ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τη Σάντερλαντ.

Ο Κλοπ, όπως αναμενόταν, έδωσε μια απολαυστική ατάκα για να δείξει το πόσο μεγάλο μέγεθος ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ για τον σύλλογο της Λίβερπουλ.

«Είμαι εδώ μόλις 14 μήνες. Πως μπορώ να είμαι αυτός που θα κρίνει το πόσο μεγάλος είναι ο Τζέραρντ. Είναι ένας τρομερός άνθρωπος», σχολίασε αρχικά ο Κλοπ, προσθέτοντας:

«Είναι καλό που ακούω ότι επέστρεψε στην πόλη. Στο κανάλι της Λίβερπουλ μπορείτε να δείτε όλα τα 186 τέρματα που σημείωσε».

Φυσικά ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να δώσει στον Τζέραρντ κάποιο ρόλο στο τεχνικό επιτελείο της Λίβερπουλ με τον Κλοπ να αποφεύγει έξυπνα την ερώτηση:

«Αυτό δεν είναι κατάλληλο να το συζητήσουμε εδώ. Σταματήστε να είστε τόσο ανυπόμονοι για το επόμενό του βήμα. Στη ζωή χρειάζεται να αφήνουμε τον χρόνο για να μάθουμε κάτι καινούργιο. Αν πάντως θέλει να κάνει μια προπονητική καριέρα, εμείς θέλουμε να τον βοηθήσουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα