Αποφασίζει για την ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι θέσεις που «παίζουν»

Σε… γρίφο εξελίσσονται για ακόμη μία εβδομάδα τα πλάνα ενδεκάδας του Νίκου Αναστόπουλου, αυτή τη φορά για την αυριανή αναμέτρηση με την Καλλονή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 58χρονος τεχνικός δεν φανέρωσε τις σκέψεις του ούτε στη χθεσινή προπόνηση, κάνοντας αρκετές δοκιμές και αφήνοντας ανοικτά τα πράγματα σε κάποιες θέσεις. 

Για μία ακόμη φορά η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη στην άμυνα, όπου οι Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδης θα είναι μπροστά από τον Διούδη μαζί με τον Μπούρμπο, ο οποίος λογικά θα πάρει τη θέση του Τζανακάκη που ακολούθησε χθες ατομικό. Από εκεί και πέρα Ρόβας στα χαφ και Τάτος πίσω από τον φορ είναι οι… σίγουροι, με τις θέσεις του δεύτερου χαφ, των εξτρέμ και του φορ να παίζονται ακόμα. 

Οσον αφορά τον παρτενέρ του Ρόβα υπάρχει ο Ανάκογλου που επέστρεψε. Επειδή όμως έχει χάσει αρκετές προπονήσεις προερχόμενος από τραυματισμό, ίσως ο Αναστόπουλος στραφεί σε Παυλίδη ή Νέτο. Τις δύο θέσεις στα… φτερά διεκδικούν Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς και Ντούνης. Ο πρώτος έχει κερδίσει πόντους μετά την εμφάνιση του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και έχει ένα προβάδισμα θεωρητικά, όμως και οι άλλοι δύο είναι επίσης σε καλή κατάσταση. Τέλος στην επίθεση, η θέση θα κριθεί και πάλι μεταξύ Καπνίδη και Ιλιτς.

Προτεινόμενα Άρθρα