Σοβαρός και με ψυχολογία!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απουσίες αλλά και επιστροφές για τον Νίκο Αναστόπουλο

Ετοιμος να εκμεταλλευτεί τα… δώρα Απόλλωνα Σμύρνης και Αγροτικού Αστέρα είναι ο ΑΡΗΣ, ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου υποδέχεται την Καλλονή στις 15:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4) και με νίκη θα μειώσει στους 2 βαθμούς από την 1η θέση της Football League.

Με ψυχολογία, απουσίες και επιστροφές

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα και φυσικά τη νίκη στον Κισσαμικό είναι πολύ καλό και σίγουρα θα αποτελέσει σύμμαχο στη σημερινή προσπάθεια των παικτών.

Ο Μάνος Τζανακάκης δεν πρόλαβε τελικά να είναι έτοιμος και μαζί με τον Τζεμπούρ αποτελούν τις δύο απουσίες του ΑΡΗ στο σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη όμως ο Αναστόπουλος μετράει αρκετές επιστροφές και πιο συγκεκριμένα εκείνες των Καράμπελα, Ανάκογλου, Μπούρμπου και Βουτσιά στην αποστολή. 

Ερχεται να… κλέψει ό,τι μπορεί

Η Καλλονή ταξίδεψε χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής στη Θεσσαλονίκη από την… Ξάνθη, όπου την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε για το Κύπελλο με την ομώνυμη ομάδα. Ο Γιώργος Βαζάκας αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με άκρως αμυντικές διαθέσεις, στην προσπάθεια της να «κλέψει» έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Προτεινόμενα Άρθρα