Να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Καλλονή, μία ομάδα που και τα δύο της γκολ τα έχει σημειώσει σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θέλει να πάρει το «τρίποντο» της νίκης και κόντρα στην Καλλονή.

Οι «κίτρινοι» θέλουν σήμερα να δείξουν από νωρίς ποιος είναι το… αφεντικό του αγώνα και μ’ ένα γρήγορο γκολ να μπούνε σε θέση οδηγού. Ο ΑΡΗΣ διαθέτει μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά και δεν θα του είναι δύσκολο να διασπάσει την άμυνα της Καλλονής, η οποία έχει δεχτεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα 7 γκολ. Εκτός από το γρήγορο γκολ όμως, ζητούμενο για του παίκτες του Αναστόπουλου, είναι να διατηρήσουν και το μηδέν στην άμυνα και να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να βγούνε με αξιώσεις απέναντι από την εστία του Διούδη. Για να συμβεί αυτό και να διατηρηθεί ανέπαφη η «κιτρινόμαυρη» εστία, θα πρέπει οι επιστροφές να είναι ταχύτατες και οι παίκτες της μεσαίας γραμμής με πολλά τρεξίματα να καλύψουν τα όποια κενά δημιουργηθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα