Ο Μπράνα πήρε το «όπλο» του!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο 31χρονος άσσος έκανε χθες την αρχή και μένει να φανεί ποια θα είναι η συνέχεια του μέσα στη σεζόν.

Στα τελευταία παιχνίδια ο ΑΡΗΣ παρουσιάζει σταθερή βελτιωμένη εικόνα μεσοεπιθετικά, άσχετα που τα μετόπισθεν δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο θα ήθελε.

Μέσα από την σταθερή ανοδική πορεία της ομάδας, αναδεικνύονται και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μία τέτοια περίπτωση είναι του Τάτου. Στην ίδια κατηγορία είναι επίσης ο Μπαργκάν, ενώ χθες ήταν η ώρα του Μπράνα Ιλιτς.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε, ο Σέρβος έβαλε τη σφραγίδα του σε μία σημαντική νίκη για τον ΑΡΗ, κάνοντας αυτό για το οποίο αποκτήθηκε. Δηλαδή να σκοράρει και να κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο. Εστω και αν άργησε 461 αγωνιστικά λεπτά.

Η αλήθεια είναι ότι ο άλλοτε άσσος του ΠΑΣ Γιάννινα, έψαχνε επίμονα ένα γκολ. Εκείνο το τέρμα που θα τον… ξεκλειδώσει και θα του δώσει ψυχολογία. Το έκανε στο 62′ του αγώνα με τα Τρίκαλα αλλά δεν… αρκέστηκε μόνο σε αυτό, σκοράροντας ξανά 20 λεπτά αργότερα για να δώσει στον ΑΡΗ ένα πολύτιμο τρίποντο.

Από τη στιγμή που ο Νίκος Αναστόπουλος «τράβηξε» τον Ιλιτς από την πλευρά και τον έφερε στον άξονα ως φορ αλλά με… ελεύθερο ρόλο, είναι εμφανώς βελτιωμένος και η καλύτερη επιβεβαίωση ήρθε χθες. Μένει να φανεί αν η συνέχεια θα είναι ανάλογη για τον Σέρβο, τον οποίο έχει ανάγκη ο ΑΡΗΣ, ειδικά από τη στιγμή που ο Ραφίκ Τζεμπούρ δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Προτεινόμενα Άρθρα