Η αδυναμία που εξελίχθηκε σε… όπλο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακρως ικανοποιητική η επιθετική συγκομιδή του ΑΡΗ στους δέκα αγώνες που έχει δώσει

Στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε ο ΑΡΗΣ και κυρίως σε εκείνα με ομάδες της Football League, το Νο1 πρόβλημα ήταν ένα. Το γκολ που δεν ερχόταν. 

Η αδυναμία του ΑΡΗ να βρει δίχτυα συνεχίστηκε και στου ξεκίνημα της σεζόν, με εξαίρεση το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Αιγινιακό. Μέχρι που ήρθε η διακοπή μέσα στον Νοέμβριο για να αλλάξει άρδην την κατάσταση. 

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο ΑΡΗΣ εμφανίστηκε… μεταλλαγμένος επιθετικά και μετέτρεψε την αδυναμία του, στο μεγάλο του «όπλο». Σε τέτοιο βαθμό που να καλύπτει τις αδυναμίες που άρχιζε να εμφανίζει σταδιακά στα μετόπισθεν. 

Στους δέκα αγώνες που έχει δώσει η ομάδα από τα τέλη Οκτώβρη, έχει βρει δίχτυα συνολικά 21 φορές! Τα 14 γκολ έχουν έρθει σε επτά αγώνες πρωταθλήματος και έχει πετύχει άλλα 6 στους δύο από τους τρεις αγώνες για τους ομίλους του Κυπέλλου. 

Ο αριθμός αυτός φανερώνει πρωτίστως την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα μεσοεπιθετικά αλλά και το γεγονός ότι σταδιακά αρχίζει να βρίσκει τον τρόπο για να διασπά έστω και δύσκολα τις σφιχτές άμυνες των αντιπάλων της. 

Προτεινόμενα Άρθρα