«Πρέπει να τα… καθαρίζουμε πιο νωρίς»

από AllAboutARIS

«Θα κάνουμε το καλύτερο με Ολυμπιακό».

Το ότι η ομάδα θα πρέπει να καθαρίζει πιο νωρίς τα παιχνίδια της, υπογράμμισε με τις δηλώσεις μετά τ τέλος του παιχνιδιού ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα: «Το θετικό για όλους είναι ότι όλοι είμαστε υγιείς. Το γήπεδο ήταν επικίνδυνο για όλα τα παιδιά. Δεν βοήθησε για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πήραμε όμως ένα αποτέλεσμα που θαμας βοηθήσει. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα στην απόδοση μας. Με ελάχιστες φάσεις από τον αντίπαλο, δεχόμαστε γκολ».

Για το κατά πόσο φοβήθηκε μετά την ισοφάριση από τον Παναιγιάλειο: «Μπήκαμε στο δεύτερο μέρος με μεγαλύτερη πίεση αλλά ξέραμε ότι δεν θα μπορούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια κυνηγούμε το σκορ. Δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και να καθαρίζουμε πιο νωρίς τα παιχνίδια».

«Προσωπική μου άποψη αλλά και των παιδιών, είναι ότι έπρεπε να αναβληθεί. Βλέπατε ότι δεν μπορούσαμε να σπριντάρουμε. Ο διαιτητής όμψς θεώρησε ότι έπρεπε να παίξουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι διαφορετικός από κάθε πρωτάθλημα. Παίζουμε με τον πρωταθλητή. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Μακάρι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε, είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε από αυτά τα δύο παιχνίδια».

Προτεινόμενα Άρθρα