«Αγαπώ αυτή την ομάδα, μακάρι να ανέβει για όλους μας!»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ισπανός βρίσκεται στην Ελλάδα για λίγες μέρες και δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά την πρώην ομάδα του

Ενα ξεχωριστό και αγάπητο πρόσωπο έδωσε το «παρών» στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο του αγώνα με τον ΟΦΗ. Και ο λόγος για τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Ισπανός πρώην επιθετικός του ΑΡΗ βρίσκεται στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τους «κιτρινόμαυρους», μιλώντας στο AllAboutARIS στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ.

«Ως εκπρόσωπος της Ενωσης Ποδοσφαιριστών στην Ισπανία, είμαι καλεσμένος σε ένα γκαλά τη Δευτέρα στην Αθήνα. Ετσι δεν έχασα την ευκαιρία να έρθω και στη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά ο Ισπανός, σχολιάζοντας και την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο.

«Είναι πολύ καλύτερη από την ομάδα της οποίας ήμουν μέλος. Υπάρχουν καλοί παίκτες, ενώ και τα οικονομικά είναι καλύτερα στην ομάδα απ’ ότι μαθαίνω».

Τέλος ο Αγκάνθο έδωσε και τη δική του ευχή για τον ΑΡΗ: «Αγαπώ αυτή την ομάδα και μου λείπει. Για μένα, ο ΑΡΗΣ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα στη Super League. Για τους παίκτες, για τον κόσμο, για τον πρόεδρο, για όλους μας!», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Προτεινόμενα Άρθρα