«Τελειώνει» με Αναστό, όλα ανοικτά για τον διάδοχο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ειλημμένη η απόφαση για το «διαζύγιο» με τον Αναστόπουλο

Ζήτημα ωρών φαίνεται ότι είναι πλέον η λύση της συνεργασίας του ΑΡΗ με τον Νίκο Αναστόπουλο, αφού υπάρχει από χθες ειλημμένη απόφαση για την αποχώρηση του. 

Το απόγευμα θα γίνει το ραντεβού ανάμεσα στον Θεόδωρο Καρυπίδη και τον 59χρονο τεχνικό, ώστε να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες του «διαζυγίου», με τον «Αναστό» να θέλει να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του. 

Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι κακές. Είναι δεδομένο όμως ότι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο. 

Η επόμενη μέρα 

Το ζήτημα που υπάρχει πλέον από χθες, είναι ποιος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Νίκου Αναστόπουλου, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Για την ώρα πάντως ο Καρυπίδης δεν έχει κάνει κάποιο ραντεβού, όπως έχει γραφτεί ήδη σε μερίδα του Τύπου. 

Τις τελευταίες ώρες ο Ελευθερόπουος χάνει έδαφος στο μυαλό του Καρυπίδη. Στο «κάδρο» υπάρχει και ο Δέλλας, το οποίου οι προθέσεις δεν έχουν βολιδοσκοπηθεί ακόμα, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και όνομα ξένου τεχνικού με θητεία τα προηγούμενα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Προτεινόμενα Άρθρα