Πάει για το επόμενο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιστρέφουν οι παίκτες μετά το χθεσινό ρεπό

Η εμφάνιση κόντρα στον Κισσαμικό μπορεί να μην ήταν ιδανική, όμως οι τρεις βαθμοί ήρθαν και αυτούς είναι που κρατάει ο ΑΡΗΣ κοιτώντας τη συνέχεια της χρονιάς. Μία συνέχεια που έχει πλέον… Καλλονή.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις και ξεκινούν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στη Λέσβο. Η πρώτη ενός δύσκολου κύκλου αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα. 

Ο Νίκος Κωστένογλου μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Καράμπελα που εξέτισε την τιμωρία του, περιμένοντας παράλληλα να δει την κατάσταση Τάτου και Χαριτωνίδη που αποχώρησαν με μικροπροβλήματα από τον τελευταίο αγώνα. 

Ενδιαφέρον βέβαια θα έχουν και όσα θα πει ο 47χρονος τεχνικός στους παίκτες του. Μετά το παιχνίδι με τον Κισσαμικό οι τόνοι ανέβηκαν στα αποδυτήρια από τον Καβαλιώτη κόουτς που είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του, αναγνωρίζοντας όμως και τα εμπόδια που υπάρχουν όπως και την υπομονή που χρειάζεται μέχρι η ομάδα να αρχίσει να βγάζει μεγαλύτερη διάρκεια μέσα στο γήπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα