Ειρωνεία από τον Αναστασιάδη για τον κόσμο του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο αμυντικός της Λαμίας, Ανέστης Αναστασιάδης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, ειρωνεύτηκε τον κόσμο του ΑΡΗ.

Ο στόπερ της Λαμίας ειρωνεύτηκε τον κόσμο του ΑΡΗ ενώ ένιωσε την ανάγκη -γιατί άραγε;- να υπερασπιστεί τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα.

«Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β΄ εθνικής. Κρίθηκε στο γκολ, το πήρε αυτός που το ήθελε λίγο παραπάνω. Νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά του Αγροτικού, που πρέπει ν’ αποδεικνύουν ότι δεν είναι ελέφαντες. Δίνουν απαντήσεις σε όλους αυτούς που θέλουν να λένε μόνο λόγια. Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο του ΑΡΗ που ήρθε και μας έδωσε έξτρα κίνητρο. Είναι πολύ σημαντική νίκη αυτή κι έχει πιστεύω πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα, για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο.

Έχουμε φτάσει στο τέλος. Είναι το άγχος όταν παίζεις για το αποτέλεσμα. Τέτοιες νίκες δίνουν τις ανόδους. Στον πρώτο γύρο ήμασταν η ομάδα που έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Τώρα αυτό που προέχει είναι να παίρνεις το αποτέλεσμα για να έρθει ο στόχος». Είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3 μετά την λήξη του ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα