Η… σιγή του Μιλούνοβιτς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει ανάγκη τον 24χρονο άσσο στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία μετά τις μέρες του Πάσχα και ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να τα δώσει όλα για την άνοδο, περιμένοντας πολλά κυρίως από τους παίκτες- «κλειδιά» της ομάδας. Είτε από αυτούς που δίνουν λύσεις είτε από εκείνους που έχουν… σιγήσει. Όπως ο Λούκα Μιλούνοβιτς.

Ο Σέρβος ξεκίνησε αρκετά καλά τη σεζόν και σταδιακά κέρδισε μία θέση στο αρχικό σχήμα, συμβάλλοντας με τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και άλλα τρία στο Κύπελλο, μετρώντας συνολικά επτά έως τώρα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. 

Από το τελευταίο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ -στα τέλη Γενάρη- μέχρι και σήμερα ο 24χρονος άσσος είναι εμφανές ότι διανύει μα παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος. Οχι μόνο λόγω της… αποχής του από το σκοράρισμα αλλά και της συνολικής του παρουσίας. Στοιχείο που έχει επηρεάσει και την ψυχολογία του, η οποία παίζει και αυτή το δικό της ρόλο. 

Σε ένα ΑΡΗ βέβαια όπως τον φετινό, με τόσα σκαμπανεβάσματα και μονίμως κλειστές άμυνες απέναντι του, το έργο του Σέρβου δεν μπορεί να είναι και εύκολο έχοντας συνηθίσει στον Πλατανιά σε έναν άλλον τρόπο παιχνιδιού. Σίγουρα όμως μπορεί να προσφέρει και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ήρθε η ώρα να το αποδείξει. 

Προτεινόμενα Άρθρα