«Αν συνεχίσεις έτσι, θα καταλήξεις σαν τον Ροναλντίνιο»

από AllAboutARIS

Χαμός στην Μπαρτσελόνα με επεισόδιο ανάμεσα στον βοηθό προπονητή Χουάν Κάρλος Ονθούε και τον Νεϊμάρ, με τον πρώτο να τον… κράζει, συγκρίνοντας τον με τον Ροναλντίνιο.

Σούσουρο, έχει δημιουργήσει στην Βαρκελώνη ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Νεϊμάρ και τον βοηθό προπονητή του Λουίς Ενρίκε και πιθανό διάδοχο του στην Μπάρτσα, Χουάν Κάρλος Ονθούε. Όπως γράφουν στην Ισπανία, η συμπεριφορά του Νεϊμάρ σε πρόσφατη προπόνηση, έκανε τον Ονθούε να τον κράξει, λέγοντας του πως… «αν συνεχίσεις έτσι, θα καταλήξεις σαν τον Ροναλντίνιο».

Μόνο καλό δεν ήταν το σχόλιο, αφού το είπε εξαιτίας της εξωγηπεδικής παρουσίας του Ρόνι την εποχή που ήταν στην Μπαρτσελόνα και τον οδήγησε στην πρόωρη έξοδο. Όπως ήταν λογικό, ο Νεϊμάρ φαίνεται να τα πήρε με τον Ονθούε, κάτι που δημιουργεί τριγμούς για την επόμενη μέρα της Μπάρτσα, αφού ο Ισπανός είναι στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Λουίς Ενρίκε για την νέα σεζόν.

Ο Ονθούε πάντως, δεν έχει με το μέρος του μεγάλη μερίδα των παικτών και κυρίως εκείνων που είναι στην σφαίρα επιρροής του Μέσι, μιας και θεωρούν οι παίκτες ότι είναι πίσω από τακτικές και επιλογές, που δεν ευνόησαν την ομάδα τη φετινή χρονιά.

Προτεινόμενα Άρθρα