Περιμένει τις εξελίξεις και ο Σόουζα

από AllAboutARIS

Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας ο ΑΡΗΣ θα γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα παίζει τη νέα σεζόν. Ο Ούγκο Σόουζα περιμένει και αυτός τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, για να πάρει τις αποφάσεις του.

Στην Ελλάδα παραμένει ακόμη ο Ούγκο Σόουζα ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος συνδυάζοντας διακοπές με προπονήσεις.

Αυτό που… καίει βέβαια τον πορτογάλο κεντρικό αμυντικό είναι το μέλλον του. Ο Σόουζα εφόσον ο ΑΡΗΣ αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παραμείνει αφού αυτή είναι και η επιθυμία του αλλά ενεργοποιείται και ο επόμενος χρόνος του συμβολαίου του. Αντίθετα δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα παραμείνει εφόσον παραμείνει δεύτερη χρονιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία ο ΑΡΗΣ παρά το πρέσινγκ που του ασκεί ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται ήδη στην μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων της Σούπερ Λιγκ, όχι όμως της πρώτης ταχύτητας, γεγονός που αφήνει ελπίδες στους “κίτρινους” εφόσον του κάνουν μια καλή πρόταση. Ο Πορτογάλος αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης του διαιτητικού θα μιλήσει και πάλι με τον Καρυπίδη και θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Προτεινόμενα Άρθρα