Σκέψεις για να παραμείνει ο Μιλούνοβιτς

από AllAboutARIS

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς πριν λίγο διάστημα βρισκόταν εκτός αγωνιστικών πλάνων, όμως τις τελευταίες ημέρες στο μυαλό των ανθρώπων του ΑΡΗ υπάρχει η σκέψη να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Είναι αλήθεια πως στην πρώτη του σεζόν με τον ΑΡΗ ο Λούκα Μιλούνοβιτς δεν προσέφερε τ’ αναμενόμενα γι’ αυτό και οι “κίτρινοι” πήραν την απόφαση να λύσουν την συνεργασία μαζί του. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε συνάντηση του Παύλου Μυροφορίδη με τον Σέρβο για να συζητήσουν το πώς θα λυθεί το συμβόλαιό του. Από την συγκεκριμένη συνάντηση δεν προέκυψε κάποια συμφωνία και το ενδεχόμενο να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα και τη νέα σεζόν, συγκεντρώνει, πλέον, κάποιες πιθανότητες, καθώς στο μυαλό των ανθρώπων του ΑΡΗ υπάρχει η σκέψη να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. 

Ο Μιλούνοβιτς έδωσε κανονικά το “παρών” στην χθεσινή πρώτη προπόνηση και θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα διατηρηθεί ή όχι στο ρόστερ. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών και αυτή την φορά πιθανόν να συζητηθεί το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα (με μια μείωση βέβαια στις αποδοχές του, καθώς το συμβόλαιό του είναι αρκετά “βαρύ”).

Προτεινόμενα Άρθρα