Περίσσευε η διάθεση

από AllAboutARIS

Επί μια ώρα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ έδειξαν φοβερή διάθεση στο παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της επιθετικής τακτικής.

Διάρκειας 80 λεπτών ήταν η απογευματινή προπόνηση των παικτών του ΑΡΗ στο γήπεδο των εγκαταστάσεων στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας. Ήταν όμως διαφορετική από τις προηγούμενες αφού περιελάμβανε μεν επιθετική τακτική με αυτοματισμούς αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι ήταν δέκα εναντίον δέκα σε γήπεδο 65Χ55 με δυο εστίες και τερματοφύλακες. Επί μια ώρα και με ελάχιστα διαλλείματα, οι παίκτες ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν επίθεση με 3-4 επαφές, μεταβιβάσεις ακριβείας με την μπάλα στο έδαφος, Οι οδηγίες του Δημήτρη Σπανού ήταν να υπάρχει συνεχής κίνηση στο χώρο στον κατάλληλο χρόνο, επικοινωνία και συνεργασία των παικτών, συντονισμός ανάμεσα στην κίνηση και την πάσα.

Ο προπονητής του ΑΡΗ έκανε συνεχώς παρατηρήσεις, σταματούσε όποτε έκρινε την μπάλα και ζητούσε επιτακτικά γρήγορη αλλαγή επιθετικής συμπεριφοράς σε αμυντική με ασφυκτική πίεση στο σημείο απώλειας της μπάλας. Σε αυτό το πρώτο παιχνίδι με δυο ομάδες στα 3-5 Πηγάδια περίσσεψε η διάθεση, το πάθος, και η προσπάθεια ολων των παικτών αφενός να κατανοήσουν τα θέλω του Σπανού και αφετέρου να δείξουν πράγματα στον προπονητή τους, εισπράττοντας στο τέλος ένα τεράστιο μπράβο από τον έλληνα τεχνικό. 

Εκτός προπόνησης έμειναν Σωτηριάδης, Διαμαντόπουλος, Τσουμάνης ενώ προς το τέλος αποχώρησε και ο Ντούνης με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Προτεινόμενα Άρθρα