Άλλο στυλ παιχνιδιού

από AllAboutARIS

Το παιχνίδι του ΑΡΗ δεν θα είναι τόσο προσωποκεντρικό αλλά πιο ομαδικό αφού Στεφάνοβιτς και Λώττας έχουν άλλα χαρακτηριστικά.

Ένα από πιο ενδιαφέροντα σημεία του νέου ΑΡΗ που χτίζεται στα 3-5 Πηγάδια είναι η απουσία μετά από δυο χρόνια του Τάτου και πόσο αυτή θα επηρεάσει και θα αλλάξει το παιχνίδι του ΑΡΗ. Ένα παιχνίδι που ήταν την προηγούμενη διετία προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά του 28χρονου επιτελικού μέσου και της κατάστασης στην οποία βρισκόταν αυτός. Αν ήταν σε καλή μέρα, ανέβαινε όλος ο ΑΡΗΣ, αν όχι επηρεαζόταν όλη η ομάδα.

Φέτος ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα του Τάτου δεν υπάρχει στο ρόστερ. Πιο κοντά στον 28χρονο παίκτης της Ελάζινγκσπορ, είναι Στεφάνοβιτς και Λώττας. Ο πρώτος είναι πιο πολύ οκτάρι, δεν πατάει τόσο περιοχή και δεν πάει τόσο πολύ στο γκολ. Ο Λώττας από την άλλη είναι πιο τεχνίτης από τον σέρβο, σαφώς πιο ενεργητικός στο ανασταλτικό κομμάτι και αυτός που θα ψάξει και το γκολ. Ο Δημήτρης Σπανός, απόντος του Τάτου, επιδιώκει τη μεταφορά της μπάλα από την άμυνα στην επίθεση με διαφορετικούς τρόπους και κυρίως από τα άκρα και δεν ζητάει σε καμία περίπτωση από τον επιτελικό του μέσο να γυρίζει πίσω και να υποδέχεται την μπάλα. Αυτή τη δουλειά αναλαμβάνουν οι αμυντικοί μέσοι και τα μπακ με τους εννιά αυτοματισμούς επιθετικής ανάπτυξης που έχει διδάξει ήδη ο έλληνας τεχνικός.

Προτεινόμενα Άρθρα