Τα δυο πρόσωπα και το… ξύλο

από AllAboutARIS

Η ενδεκάδα που λειτούργησε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, οι αρρυθμίες στην επανάληψη και ο δυναμισμός που ικανοποίησε κόσμο και Σπανό.

Δυο διαφορετικά πρόσωπα έδειξε ο ΑΡΗΣ στο δεύτερο φιλικό του με τον Παναιτωλικό. Ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό στο πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο στην επανάληψη. Η ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Σπανός στο πρώτο 45λεπτο λειτούργησε πολύ καλύτερα, αφενός δεν απειλήθηκε και αφετέρου κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, είχε την κατοχή και εκτός από το γκολ του Σόουζα θα μπορούσε να έχει σκοράρει και ένα δεύτερο με τον Πασά. Για ένα αρκετά σεβαστό διάστημα, ο προπονητής του ΑΡΗ είδε κάποια πράγματα που ζητάει και δουλεύει στην προετοιμασία, όπως η πίεση και η καλή κυκλοφορία σε συνδυασμό με το δυνατό παιχνίδι. Αντίθετα στην επανάληψη και ιδίως από το 55΄ και μετά οι κίτρινοι οπισθοχώρησαν , έδωσαν χώρο και απειλήθηκαν αρκετές φορές από τους δαιμόνιους Κλέσιο και Ρόσα. Με την ποιότητα που διαθέτει ο Παναιτωλικός μεσοεπιθετικά, ήλεγξε τον ρυθμό και χάρη στον Καντιμοίρη δεν σκόραρε νωρίτερα.

Το στοιχείο πάντως που άρεσε και θα το έχει σε περίσσευμα ο φετινός ΑΡΗΣ είναι η δύναμη και το πάθος. Οι παίκτες του δεν φοβούνται να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά, να παίξουν δυνατά και όταν ο αντίπαλος το πάει στη… σκληρότητα να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο χθες, το… ξύλο πήγε σύννεφο και έβαλε από νωρίς τους παίκτες του ΑΡΗ στις συνθήκες που θα συναντήσουν στη Football League, γεγονός που ικανοποίησε τον Δημήτρη Σπανό.    

Προτεινόμενα Άρθρα