"Σύμμαχος ο χρόνος για ΑΡΗ, θα είναι έτοιμος"(audio)

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Κικερίδης μίλησε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air για το φιλικό με την Βέροια, τον ΑΡΗ αλλά και τον Αντριατσιμά.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας τόνισε αρχικά: «Ο χρόνος είναι σύμμαχος για τον ΑΡΗ, στην αρχή του πρωταθλήματος πιστεύω θα είναι έτοιμος» ενώ για το χθεσινό φιλικό είπε: «Τα νεαρά παιδιά δυσκολεύουν περισσότερο την κατάσταση, αν θέλεις να διασπάσεις μία πολυπρόσωπη άμυνα γιατί αυτά τρέχουν περισσότερο. Αλλά πιστεύω ότι η δυσκολία είναι ίδια, όταν έχεις πολλά άτομα στην άμυνα».

Ο κ. Κικερίδης τόνισε: «Ο ΑΡΗΣ έχει μεγάλη δυναμική στο χώρο ρου κέντρου αυτό το «όπλο» του, αν προσθέσει και έναν επιθετικός να βγάζει την ομάδα μπροστά, να δίνει δύναμη στον αέρα. Οι τωρινοί επιθετικοί του ΑΡΗ έχουν τα χαρακτηριστικά τους, αλλά πρέπει η δυναμική στον ΑΡΗ να είναι διαφορετική. Ο Καπνίδης ήρθε όταν ήμουν εγώ στον ΑΡΗ, χρειάζεται όμως ένας ακόμα να έχει το εύκολο γκολ. Θέλει κυνηγούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά, εκεί θα κάνει τις αλλαγές» και πρόσθεσε: «Ο Πίντο ήταν πολύ καλός και χαμηλά αλλά και ψηλά. Πρέπει και οι τρεις επιθετικοί να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.»

Για τον Αντριατσιμά ο κ. Κικερίδης τόνισε: «Τον παρακολουθώ εδώ και έξι χρόνια, είναι μία περίπτωση παρόμοια με τον Πρίγιοβιτς, να μην πω και καλύτερη γιατί είναι πιο ευέλικτος χαμηλά. Αν έρχονταν στον ΑΡΗ θα τελείωναν όλα. Είναι δύσκολο να έρθει ένας τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα, πρέπει να αποκτήσουμε την χαμένη αξιοπιστία μας ως ποδόσφαιρο» ενώ συμπλήρωσε για τον Αραβίδη: «Ο Αραβίδης συνθέτει δύο πράγματα, η δυνατότητα του στον αέρα είναι μικρότερη από του Αντριατσιμά. Αλλά πιστεύω ότι είναι μία καλή επιλογή».

 

 

Για τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο είπε: «Εγώ βλέπω πρώτα τον ΑΡΗ και τον Απόλλωνα Πόντου και μετά τον ΟΦΗ και τα Τρίκαλα. Ο ΑΡΗΣ έχει μεγαλύτερη δυναμική, πολύ καλή μεσαία γραμμή αλλά και αμυντική. Έχει και την δυναμική του κόσμου, ο ΑΡΗΣ είναι καλύτερος από πέρυσι. Τα παιδιά έχουν καταλάβει το μέγεθος του ΑΡΗ, δεν πιστεύω ότι θα συναντήσει πρόβλημα».

Για την Βέροια είπε: «Είναι η πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία της ομάδας, λόγω της απαγόρευσης των μεταγραφών. Έχουμε κάνει δύο κινήσεις ξένων παικτών και θα πάρουμε άλλους δύο Έλληνες και τελειώνουμε το ρόστερ μας».

Για το πρωτάθλημα είπε: «Δεν θα είναι δύο ταχύτατων το πρωτάθλημα, έχει καλές ομάδες και αυτές που θα κάνουν πρωταθλητισμό θα αντιμετωπίσουν πολλές… παγίδες. Θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με πέρυσι. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει και αυτό είναι κακό για τους προπονητές, όχι για ορισμένες νέες ομάδες».

Προτεινόμενα Άρθρα