Φαβορί η Γερμανία και σκληρή μάχη ανάμεσα σε Ελβετία, Ουγγαρία και Σκωτία! Ανάλυση και προγνωστικά για τον 2ο όμιλο!

από AllAboutARIS

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Α’ όμιλος του Euro 2024. Η Γερμανία είναι το ξεκάθαρο φαβορί, εντούτοις τόσο η 2η όσο και η 3η θέση, είναι ανοιχτές. Σκωτία, Ουγγαρία και Ελβετία δεν έχουν μεγάλες διαφορές και αναμένεται να γίνει σκληρή μάχη για το τελικό πλασάρισμα στο γκρουπ.

Μακροχρόνιες Ενισχυμένες Αποδόσεις για το Euro 2024!

Μακριά από τις διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, η Γερμανία έχει έξτρα κίνητρο από τη στιγμή που η διοργάνωση διεξάγεται… εντός έδρας. Ο Νάγκελσμαν είναι ένας ανερχόμενος τεχνικός, με σύγχρονες ιδέες, ωστόσο μένει να φανεί σε τι ποσοστό μπορεί να τις εφαρμόσει στο χορτάρι. Δεν δίστασε να προχωρήσει σε ανανέωση του ρόστερ, με επιλογές πάντως που έχουν τόσο ενδιαφέρον όσο και ρίσκο. Νόιερ, Τερ Στέγκεν, Ρίντιγκερ, Κίμιχ, Γκιουντογάν, Κρόος, Μίλερ προσφέρουν εμπειρία και ποιότητα, οι Σανέ, Μουσιάλα, Βιρτς, Ούνταβ, Χάβερτς και Μπέιερ ευελιξία μεσοεπιθετικά.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας με το Επίσημο Άλμπουμ του Euro 2024!

Η Σκωτία έχει κάνει πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Βελτιώθηκε συνολικά ως ομάδα, βρήκε σημεία αναφοράς στο παιχνίδι της και καλή χημεία σε πρόσωπα. Εξακολουθεί να μην ενθουσιάζει από πλευράς ποιότητας, εντούτοις έγινε πιο αποτελεσματική. Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Τίρνι (Σοσιεδάδ), Κούπερ (Λιντς), Κρίστι (Μπόρνμουθ), ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Άνταμς (Σάουθαμπτον) και Φόρεστ (Σέλτικ) ξεχωρίζουν στο ρόστερ της Σκωτίας, που θα είναι σκληρός αντίπαλος για όλους στον όμιλο.

Σκοράρεις με σούπερ προσφορά* σε αυτό το Euro 2024!

Η Ουγγαρία έχει αλλάξει επίπεδο εδώ και μια πενταετία. Βγήκε από την αφάνεια και έγινε ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο. Δείχνει συνέπεια και παίζει με πολλή αυτοπεποίθηση. Συνδυάζει την εμπειρία, με τον ενθουσιασμό και κάποιες πολύ ποιοτικές μονάδες. Γκουλάσι (Λειψία), Νταρντάι (Χέρτα), Ορμπάν (Λειψία), Σάλαϊ (Χόφενχαϊμ), Σάφερ (Ουνιόν Βερολίνου), Σόμποζλαϊ (Λίβερπουλ) και Στάιλς (Μπάρνσλεϊ) είναι οι παίκτες πάνω στους οποίους στηρίζει το πλάνο του ο Μάρκο Ρόσι.

Σηκώνεις την κούπα του Euro 2024 με σούπερ προσφορά*!

Πάντα υπολογίσιμη η Ελβετία του Μουράτ Γιακίν. Δεν γεμίζει το μάτι, δεν ενθουσιάζει, ωστόσο παραμένει μια ομάδα εξαιρετικά κυνική και με σταθερές στο χορτάρι. Είναι σχετικά εύκολο να την διαβάσεις, όχι ωστόσο και να την αντιμετωπίσεις, έστω κι αν σπάνια επιφυλάσσει εκπλήξεις στον τρόπο παιχνιδιού της. Ζόμερ (Ίντερ), Ακάντζι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σχαρ (Νιούκαστλ), Φρόιλερ (Μπολόνια), Σατσίρι (Σικάγο), Τζάκα (Λεβερκούζεν) και Εμπολό (Μονακό) «τραβάνε» συνήθως τους υπόλοιπους. Ο Τσούμπερ της ΑΕΚ, ο Στεργίου της Στουτγκάρδης και ο Οκαφόρ της Μίλαν, μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικοί παράγοντες για τους Ελβετούς στο Euro 2024.

Φαβορί η Γερμανία, εντούτοις η ευχέρεια στο σκοράρισμα δεν είναι το φόρτε της. Θα πάρει την πρώτη θέση λογικά, δύσκολα ωστόσο θα φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα. Το ειδικό στοίχημα Γερμανία – Συνολικά γκολ (Εύρος γκολ) 5-6 σε απόδοση 2.95 στη Stoiximan.

Η Ουγγαρία είναι σε θέση να κυνηγήσει την πρόκριση ως το τέλος, έστω κι αν η αποστολή είναι ζόρικη. Πείθει ωστόσο για την ανταγωνιστικότητα της. Το ειδικό στοίχημα Ουγγαρία – Πόντοι Over 3,5 σε απόδοση 2.25 στη Stoiximan. Αξία βρίσκουμε και στο Forecast με ακριβή σειρά πρόβλεψης 1.Γερμανία – 2.Ουγγαρία στο 3.95 της Stoiximan.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές |  ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα