Το πάλεψαν, αλλά αποχαιρέτησαν από τα προημιτελικά του Roland Garros οι Τσιτσιπάδες

από AllAboutARIS

Το ταξίδι του Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά στο διπλό Ανδρών στο Roland Garros ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (06/06), με τους Έλληνες τενίστες να γνωρίζουν την ήττα 2-0 σετ (7-5, 6-4) από τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Μάτε Πάβιτς στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Λίγες μόνο ώρες μετά την ήττα του Στέφανου στα προημιτελικά του μονού από τον Κάρλος Αλκαράθ, το Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης δεν μπόρεσε παρέα με τον αδελφό του να κάνουν το βήμα για τα ημιτελικά, χάνοντας στις λεπτομέρειες από το δίδυμο των Αρεβάλο και Πάβιτς.
Το πρώτο σετ ήταν εξαιρετικά ισορροπημένο με τα αδέλφια Τσιτσιπά να δέχονται το break στο 5-6, με τους αντιπάλους τους στη συνέχεια να «καθαρίζουν» το σετ με 7-5. Στο δεύτερο σετ, τα πάντα κρίθηκαν στο τρίτο γκέιμ, εκεί όπου μετά από 5 αβαντάζ (!), οι Πάβιτς και Αρεβάλο έκαναν το μπρέικ για το 2-1, κρατώντας μέχρι το τέλος το σερβίς τους για το τελικό 6-4.
Κάπως έτσι, η φετινή πορεία του Στέφανου – αλλά και του αδελφού του – στα γαλλικά κορτ ολοκληρώθηκε, σε μια σχετικά καλή παρουσία για τον Έλληνα πρωταθλητή, καθώς έφτασε στα προημιτελικά τόσο του μονού, όσο και του διπλού Ανδρών!

 

Προτεινόμενα Άρθρα