«Ηρθα για να ενώσω το σύλλογο»

από AllAboutARIS

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε -βασικά- στην πρόταση βιωσιμότητας του ΑΣ ΑΡΗΣ, όσο και στην αντίληψη που θα διέπει το νέο Δ.Σ.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι προτεραιότητά του θα είναι να διεκδικήσει από την «ΑΡΗΣ-Εμπορική» αυτά που δικαιούται και δεν έχει εισπράξει ποτέ τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης για την εκμετάλλευση του σήματος του συλλόγου.

Αναλυτικότερα είπε:

«Ηταν ξάφνιασμα, προς το πρόσωπό μου, για την πρόταση που έγινε, μετά τις Ευροεκλογές και την προηγούμενη ΓΣ του ΑΣ, της Τετάρτης. Στο μεσοδιάστημα αυτό, δέχτηκα τηλέφωνο από τον Κώστα Κουράκο και τον Σάββα Αναστασίου, οι οποίοι μου ζήτησαν να ηγηθώ πρωτοβουλίας, για να ηγηθούμε στον ΑΣ. Ετσι ξεκίνησε η περιπέτεια της υποψηφιότητάς μου.

Βρίσκομαι 50 χρόνια στον ΑΡΗ και είμαι γνώστης της κατάστασης, που επικρατεί και για την οποία ενημερώνομαι συνεχώς. Οι αποψινές τοποθετήσεις ήταν διαφωτιστικές για το πού βρίσκεται ο ΑΡΗΣ. Στο παρελθόν υπήρξαν μεγάλοι παράγοντες στον ΑΡΗ και ήταν ύψιστη τιμή και καταξίωση για όποιον συμμετείχε στον ΑΣ ΑΡΗΣ.

Το σωματείο είναι σε κομβικό σημείο αλλά με πτωτική πορεία από αγωνιστικής και οικονομικής άποψης. Απόψε γίναμε όλοι σοφότεροι, μετά τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα. Αποδέχθηκα την πρόταση, η οποία ήταν ύψιστη τιμή να ηγηθώ ενός Δ.Σ., αλλά στην πορεία γιγαντωνόταν η ανησυχία μου για το τι συμβαίνει στο σύλλογο.

Τα νούμερα είναι εφιαλτικά. Κάποια μπορούμε να τα τιθασεύσουμε, άλλα να τα μεθοδεύσουμε και άλλα να τα διακανονίσουμε. Υπήρξαν βράδια που δεν κοιμήθηκα, λόγω της ευθύνης που ερχόταν μπροστά μου είχα. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Αναφέρθηκε σε φίλους , που είναι διακεκριμένοι σε τραπεζικά ιδρύματα και έχω μελέτη βιωσιμότητας του συλλόγου. Χρειάζεται μεγάλος κόπος και πολλές εργατοώρες. Δεν είναι προσωπικό στοίχημα, αλλά όσων βρεθούν στο Δ.Σ. και όλων των αρειανών. Θα υπάρξουν τεράστιες προκλήσεις και προβλήματα ετών. Το έργο της νέας διοίκησης θα είναι τιτάνιο και πρέπει να χτυπήσει πολλές πόρτες.

Πρέπει να επινοήσουμε τρόπους μέσω χορηγιών, προσέλυσης αρειανών, γιατί το να απυθυνθούμε στην Πολιτεία, δεν είναι πλέον λύση, όπως γινόταν κάποτε. Πρέπει να μεγαλώσουμε το σύλλογο. Δεν μπορεί ο αρειανός να είναι, πάντα, με το χέρι απλωμένο και να δίνει χρήματα. Πρέπει να βρεθεί Δ.Σ. με σύγχρονη αντίληψη, τμήμα μάρκετινγκ και νομικό επιτελείο, αλλά και ισχυρή οικονομική επιτροπή, η οποία θα επιφορτιστεί με νέους πόρους και έσοδα. Οι ανελαστικές δαπάνες, όπως είπε και ο κ. Δεσύπρης, είναι μεγάλες.

Εάν είμαστε, αύριο, διοίκηση θα κινηθούμε -άμεσα- στο θέμα της ‘ΑΡΗΣ-Εμπορική’, απ’ όπου ο ΑΣ για τέσσερα χρόνια, δεν έχει εισπράξει ευρώ. Πάντα υπήρξα ενωτικός, όπως και τώρα, γιατί αυτό επιτάσσει η κατάσταση του ΑΡΗ. Θα ήθελα η σημερινή παρουσία εδώ, να σηματοδοτήσει την ενότητα της αρειανής οικογένειας, καθώς μόνο έτσι δέχομαι την υποψήφιότητά μου. Η προσωπικότητά μου δεν επιδέχεται αμφισβήτησης σχετικά με τους στόχους μου. Δεν υπήρξα ποτέ καρεκλοκένταυρος. Μέλημά μου είναι να ενώσω το σύλλογο.

Προσπάθησα να συγκεράσω ανθρώπους με διοικητική εμπειρία και νέους άφθαρτους ανθρώπους. Αποτελούν δικές μου επιλογές και είναι άτομα, που έχουν όρεξη να προσφέρουν στο σύλλογο».

Προτεινόμενα Άρθρα