Αμφίβολος ο Μάουρο Πόι

από AllAboutARIS

Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του αργεντινού στο παιχνίδι. Μπήκε στο πρόγραμμα ο Σταυρόπουλος.

Το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (16/11, 15:00) με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Μάουρο Πόι ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί, καθώς έχει αιμάτωμα στη γάμπα από χτύπημα στον αγώνα με τον Ακροπόταμο.
Για το λόγο αυτό ο 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός εξετάστηκε απόψε από τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή. Ο Πόι, που θα ακολουθήσει και αύριο συντηρητικό πρόγραμμα, θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση του Σαββάτου. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ομάδα της Πέλλας είναι αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ηλίας Σταυρόπουλος (τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από οστικό οίδημα στην ποδοκνημική) μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, θέτοντας έτσι εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.
Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα με τα Γιαννιτσά θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Βάσκο Φερνάντες (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς της προηγούμενης Κυριακής) και ο Δημήτρης Γκίνο, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (U-21) της Αλβανίας (θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 20 Νοεμβρίου).
Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης

Προτεινόμενα Άρθρα