"Σημαντικό ρόλο η ιστορία του ΑΡΗ και ο προπονητής"

από AllAboutARIS

Ο Τζέρελ ΜακΝιλ πάτησε… Θεσσαλονίκη και παρά την κούραση του από το μεγάλο ταξίδι αλλά και την καθυστέρηση μίας ώρας, ήταν ευδιάθετος και δήλωσε ενθουσιασμένος και από την υποδοχή που του είχαν ετοιμάσει οι φίλαθλοι του ΑΡΗ.

Ο Αμερικανός είπε αρχικά: “Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη για τον ΑΡΗ. Χαίρομαι πάρα πολύ για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι φίλοι της ομάδας. Αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις για την ερχόμενη σεζόν”.

Για το αν είχε κι άλλες προτάσεις και τι τον έκανε να επιλέξει τον ΑΡΗ: “Το σημαντικότερο ρόλο για την έλευσή μου στον ΑΡΗ έπαιξε ο προπονητής με τον οποίο είχα μιλήσει τηλεφωνικά αρκετές φορές. Ερχόμενος στον ΑΡΗ θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Επίσης, ρόλο έπαιξαν και η παράδοση και ιστορία που διαθέτει ο ΑΡΗΣ ως ομάδα”.

Για τους άλλους Αμερικανούς που διαθέτει ο ΑΡΗΣ και τι ξέρει για αυτούς: “Έχω κάνει την έρευνά μου. Από τη μέρα που συμφώνησα, κάθε φορά που ένας παίκτης υπέγραφε στην ομάδα έψαχνα για αυτόν, τα στοιχεία του και τα χαρακτηριστικά του. Σίγουρα πρόκειται για καλούς παίκτες. Περιμένω με ανυπομονησία να μπούμε στο γήπεδο και να δεθούμε ως σύνολο”.

Το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: “Είμαι εδώ και τώρα ήρθε η ώρα να πιάσουμε δουλειά για να έχουμε μία πολύ επιτυχημένη σεζόν”.

Προτεινόμενα Άρθρα