Σενάρια για Καρυπίδη

από AllAboutARIS

Έντονη φημολογία και σεναριολογία αναπτύχθηκε σήμερα από την Βέροια για ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη της ομάδας της Β. Ελλάδος Θόδωρο Καρυπίδη, για να εμπλακεί με τον ΑΡΗ, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα ο κ. Καρυπίδης αναμένεται να αολοκληρώσει σύντομα την συμφωνία πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Βέροιας σε Κινέζουν επιχειρηματίες και στην συνέχεια η φημολογία αναφέρει ότι θα ενδιαφερθεί για τον ΑΡΗ, είτε αγωνιστεί στην Β΄Εθνική είτε στην Γ΄Εθνική.
Ο κ. Καρυπίδης είναι ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας σουπερμαρκετ Carrefour και μάλιστα είχε εξαγοράσει την αλυσίδα σουπερμαρκετ του κ. Αρβανιτίδη, πριν την ενασχόληση του με την Βέροια.
Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενες ώρες, το σίγουρο είναι ότι ο ΑΡΗΣ είτε στην Β’ Εθνική είτε στην Γ’ Εθνική πρέπει να προχωρήσει με ιδιοκτήτη. Γνωστό είναι το ενδιαφέρον της οικογένειας Αρβανιτίδη, ενώ οποιαδήποτε κίνηση κάνει ο κ. Καρυπίδης θα πρέπει πρώτα να εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον του στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα