Ρευστό… αγνοείται

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χρήματα και άμεσα, χρειάζονται στον ΑΣ

Πολλά και ανοικτά είναι τα μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ερασιτέχνης, παράλληλα με το ποδοσφαιρικό τμήμα το οποίο προσπαθεί να «τρέξει» τις τελευταίες ημέρες.

Οι άνθρωποι της ομάδας καλούνται να διαχειριστούν την πολύ δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται το ποδόσφαιρο, πρέπει όμως να βρουν άμεσα ρευστό για να καλύψουν και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους, ώστε να μην προκύψουν ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα. Μεταξύ άλλων, ο ΑΣ πρέπει να πληρώσει αύριο την τελευταία δόση του ΙΚΑ, ενώ υπάρχει υποχρέωση και για το άεριο. Παράλληλα, πρέπει να βρεθούν και χρήματα για το ΤΑΑ και συγκεκριμένα για την ασφαλιστική ενημερότητα η οποία έληξε. Και όλα αυτά σε μία περίοδο που δεν υπάρχουν τα έσοδα, τα οποία ο ΑΣ προσδοκούσε να έχει από το ποδοσφαιρικό τμήμα ή την πλευρά Λάσκαρη, ενώ την ίδια ώρα δεν έχει πάρει ακόμα τα χρήματα από την τελευταία δόση της Nova. 

Γίνεται κατανοητό ότι ο ΑΣ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και πρέπει να απεμπλακεί τουλάχιστον από το ποδόσφαιρο, για να μπορέσει να λύσει τα δικά του θέματα και να μην βρεθεί σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα