"Θα είναι μία γιορτή"

από AllAboutARIS

Στην εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR» στον «Libero 107,4» φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Στάθης Ρούσσος, ο οποίος μίλησε για το 2ο «Nick Galis Cup», τη μπουτίκ αλλά και για το ξεκίνημα της αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στάθης Ρούσσος στην εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR» στον «Libero 107,4»:

«Δουλεύουμε πυρετωδώς για το τουρνουά, το άνοιγμα της μπουτίκ, τη συναυλία αλλά και κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορούμε να πούμε από τώρα και πρέπει να τα δουν από κοντά οι φίλοι του ΑΡΗ».                   

Για του 2ο “Nick Galis Cup”: «Θα είναι μία γιορτή. Θέλουμε να γίνει θεσμός, αυτό είχαμε υποσχεθεί από πέρσι και είναι η δική μας υποχρέωση απέναντι στον Νίκο Γκάλη. Θα είναι ένα τουρνουά πολύ καλύτερο από πέρσι και θέλουμε να το αγκαλιάσει ο κόσμος. Οτιδήποτε άλλο από sold out θα θεωρηθεί αποτυχία. Θέλουμε το τουρνουά αυτό να συνδυαστεί με τα αποκαλυπτήρια του ΑΡΗ κάθε χρονιά, να φοράει η ομάδα τα καλά της μπροστά στον κόσμο του».

Για το αγωνιστικό σκέλος του τουρνουά: «Η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Έχω παρακολουθήσει φέτος την ομάδα σε δύο φιλικά και η άποψη που έχω είναι ότι ο ΑΡΗΣ διαθέτει βάθος, οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ είναι πολύ καλά παιδιά και παίκτες. Περιμένουμε κι εμείς τα καλύτερα».

Για το πρόγραμμα στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν: «Οργανωτικά θα πρέπει να δώσουμε πολλά παιχνίδια δύσκολα μαζί κι ελπίζουμε να τα κερδίσουμε όλα. Θα πρέπει και ο κόσμος του ΑΡΗ να καταλάβει ότι φέτος ξεκινάει μία καινούρια προσπάθεια και θα πρέπει να είναι ακόμα πιο προσεκτικός και για τον Νίκο Λάσκαρη που έχει δώσει πολλά σε αυτή την ομάδα, αλλά και για τη διοίκηση που έχει κάνει ότι μπορεί για το καλό του ΑΡΗ. Έχουμε μεγάλη πίστη στους παίκτες και στον προπονητή».

Για τη μπουτίκ και τα νέα προϊόντα: «Θα υπάρχουν πολλά πράγματα στη μπουτίκ αλλά δεν μπορώ να σας πω από τώρα. Όλοι δουλεύουμε πυρετωδώς και ειδικά ο Μάνος Λάσκαρης για το άνοιγμα της μπουτίκ που θα είναι πιο μεγάλη σε σχέση με πέρσι. Δεν θα είμαστε 100% έτοιμοι από άποψης πληρότητας προϊόντων στο τουρνουά αλλά θα είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο. Από κει και πέρα, φέτος δουλεύουμε σε πιο επαγγελματικά πρότυπα στη μπουτίκ όπου θα πραγματοποιηθούν και διάφορες εκδηλώσεις για τους φιλάθλους. Θα λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Η διάθεσή των εισιτηρίων πάει πολύ καλά και το ευχάριστο είναι ότι η κίνηση είναι πολύ ικανοποιητική και μέσω ίντερνετ».

Για την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη: «Τα ευρωπαϊκά ταξίδια έλειψαν από τον κόσμο του ΑΡΗ και φέτος θα πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ότι ερχόμαστε με νέο επενδυτή. Το πλάνο μας ως διοίκηση είναι τα επόμενα χρόνια να εξυγιανθεί η ΚΑΕ οικονομικά και από κει και πέρα όλα είναι εύκολα για τον ΑΡΗ. Προχωράμε βήμα-βήμα και τα καλύτερα έρχονται».

Για την παρουσία του κόσμου και τι θα σημαίνει ένα γεμάτο Παλέ για τον Νίκο Λάσκαρη: «Αυτό θα ζεστάνει ακόμα παραπάνω τον κ. Λάσκαρη. Ξέρει που ήρθε, ποιος είναι ο ΑΡΗΣ και η δυναμική του, αλλά αυτό θα του δώσει ακόμα ένα ευχαριστώ για όσα έχει κάνει ως τώρα στην ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα