Διεργασίες επιχειρηματιών για τον ΑΣ

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ενόψει της ΓΣ του Ερασιτέχνη την Δευτέρα

Την  Δευτέρα πραγματοποιείται η ΓΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ και είναι αλήθεια ότι το τοπίο παραμένει θολό, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS υπάρχει ομάδα επιχειρηματιών, που εξετάζει όλες τις παραμέτρους ώστε να αποφασίσει την είσοδό της στον Ερασιτέχνη με δεδομένα όχι μόνο το σήμερα, αλλά και ότι άλλα ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα υππάρχουν από το παρελθόν.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ανθρώπους με οικονομική επιφάνεια που μπορούν να διαφοροποιήσουν κατά πολύ την εικόνα του συλλόγου προς το καλύτερο. Μάλιστα η ομάδα των επιχειρηματιών εφόσον οριστικοποιήσει την εμπλοκή της στα διοικητικά του συλλόγου, θα το κάνει συνεπικουρούμενη από πρώην αθλητές του συλλόγου με τους οποίους ήδη έχουν γίνει επαφές.

Την τελική τους απόφαση αναμένεται να την λάβουν τις επόμενες μέρες και είναι πολύ πιθανόν να εκδηλωθεί επίσημα το ενδιαφέρον στην ΓΣ του ΑΣ την Δευτέρα.

Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τέτοιες κινήσεις και ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να αλλάξουν την εικόνα του συλλόγου, αρκεί φυσικά από τα λόγια, να περάσουν και στις πράξεις!

Προτεινόμενα Άρθρα