Δύο συλλήψεις στην Αττική για επεισόδια με αθλητικό υπόβαθρο

από AllAboutARIS

Σε δύο συλλήψεις ατόμων που φέρονται να ενεπλάκησαν σε επεισόδια με αθλητικό υπόβαθρο προχώρησαν χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.
Συνελήφθησαν ένας 22χρονος που συμμετείχε σε οπαδικό επεισόδιο στα Γλυκά Νερά και ένας 31χρονος που φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά σε παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Σε δύο συλλήψεις ατόμων που φέρονται να ενεπλάκησαν σε επεισόδια με αθλητικό υπόβαθρο προχώρησαν οι αστυνομικοί Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους στην Αττική.

Σύμφωνα με τις Αρχές, συνελήφθη την Τετάρτη 22χρονος που συμμετείχε, από κοινού με άλλα άτομα, σε οπαδικό επεισόδιο στα Γλυκά Νερά.

Μετά το επεισόδιο, ο 22χρονος διέφυγε με δίκυκλο, ωστόσο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην έδρα της ΥΑΒΑΧ. Στην κατοχή του βρέθηκαν σιδερογροθιά, μεταλλικό μπρελόκ (τύπου σιδερογροθιά), μικροποσότητα και τρίφτης κάνναβης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, βραδινές ώρες της 12-6-2024, 22χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, ο 22χρονος συμμετείχε σε επεισόδιο με οπαδικό υπόβαθρο, από κοινού με έτερα άτομα, που εκδηλώθηκε εξωτερικά οικήματος στα Γλυκά Νερά και διέφυγε με δίκυκλο.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε από ανωτέρω αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην έδρα της Υπηρεσίας. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

σιδερογροθιά,
μεταλλικό μπρελόκ, τύπου σιδερογροθιά
μικροποσότητα κάνναβης και
τρίφτης κάνναβης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδια Εισαγγελέα.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα