Ο Τζαμάλ Μάρεϊ κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Game 3 στη Μινεσότα (vids)

από AllAboutARIS

Μετά τις δύο ήττες στο Ντένβερ, οι πρωταθλητές Νάγκετς κινδυνεύουν να χάσουν τον πιο κομβικό του παίκτης (μετά τον Νίκολα Γιόκιτς) για το τρίτο ματς της σειράς των ημιτελικών της Δύσης. Κι ενώ πάνε στη Μινεσότα για το Game 3 (ξημερώματα 11/5, 04:30), δεν αποκλείεται σε αυτό να μην έχουν στη διάθεσή τους τον Τζαμάλ Μάρεϊ.

Ο Καναδός γκαρντ από τα… νεύρα του κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα (και τις δεύτερης ήττας της ομάδας του) πέταξε στον αγωνιστικό χώρο αρχικά μία πετσέτα, που μπλέχτηκε στα πόδια του διαιτητή. Και την οποία μάζεψε γρήγορα ένας από τους φροντιστές της ομάδας που καθόταν οκλαδόν δίπλα από τους φωτογράφους.

Λίγο αργότερα, ο Μάρεϊ, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής με τα δύο νικηφόρα buzzer beater στον πρώτο γύρο κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, πέταξε κάτι ακόμα. Αυτή τη φορά, επέλεξε μία ηλεκτρική θερμοφόρα που βρήκε δίπλα του και αυτή προσγειώθηκε εντός αγωνιστικού χώρου δημιουργώντας αναστάτωση.

Αρχικά το NBA δεν είχε εκδώσει κάποια σχετική ανακοίνωση, ούτε είχε μεταφέρει κάποια πληροφορία για τον έλεγχο του περιστατικού. Στα media των ΗΠΑ πάντως, άρχισε να γίνεται μία μεγάλη συζήτηση για το συμβάν. Οι περισσότεροι με τα λεγόμενά τους υποστήριξαν πως ο Μάρεϊ πρέπει να τιμωρηθεί και τελικά λίγες ώρες αργότερα η λίγκα αποφάσισε να μελετήσει την υπόθεση.

Αυτή την εξέλιξη μετέφερε ο δημοσιογράφος Μαρκ Στέιν και από τη στιγμή που ο σταρ των Ντένβερ Νάγκετς και η συμπεριφορά του μπαίνει στο μικροσκόπιο, αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα