Τελική ευθεία με… αφετηρία τη Λαμία!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τελευταία… έξοδος στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΑΡΗ, ο οποίος φιλοξενείται από τη Λαμία στις 18:00 (Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, CS) για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η αναμέτρηση με τους Φθιωτούς βάζει τους “κιτρινόμαυρους” στην τελική ευθεία της σεζόν, η οποία κορυφώνεται την επόμενη εβδομάδα με τον τελικό Κυπέλλου.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ πάει αδιάφορος σήμερα, αναζητώντας ακόμη μία νίκη στην επιστροφή του στη δράση μετά από 2,5 εβδομάδες και το “διπλό’ στη Λεωόφορο.

Η Λαμία μπορεί να εξελίχθηκε σε αδύναμο κρίκο των πλέι οφ και να είναι τελευταία στην ειδική βαθμολογία, αλλά σίγουρα θα το παλέψει σήμερα ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα έχοντας μονάχα έναν βαθμό από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

ΑΡΗΣ: Με πέντε απουσίες στη Λαμία

Τα προβλήματα δεν είναι πολλά αλλά ούτε και λίγα για τον Μάντζιο. Μπράμπετς-Ζουλ είναι τιμωρημένοι, ο Βέλεθ παραμένει στο ιατρικό δελτίο ενώ σε αυτό μπήκε τελευταίος χρονικά και ο Τζούρασεκ.

Παράλληλα στη Θεσσαλονίκη έμειναν επίσης οι Δεληζήσης, Ρουπ, Κάρλσον ενώ επέστρεψε ο Πάρντο.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Doukoure, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

9η αγωνιστική Stoiximan Super League

Λαμία-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «ΔΑΚ Λαμίας»

18:00, Cosmote Sport

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί:  Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσα), Ιωάννης Καραλής (Ηλείας)

4ος: Μιχάλης Ματσούκας (Αιτ/νίας).

VAR: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας)

 

Προτεινόμενα Άρθρα