Αυτή είναι μάνατζερ!!! (pics)

από AllAboutARIS

Η μάνατζερ που πραγματικά αξίζει να προσλάβεις!

Πολλά ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά για τους μάνατζερ στο χώρο του ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου. Με αφορμή τις μάχες της εθνικής κόντρα στην Ρουμανία, υπάρχει η κατάλληλη πρόταση όπως φαίνεται από τις φωτό!!!

Την μάθαμε όταν το καλοκαίρι του 2011 έφερε για λογαριασμό της Καβάλας στην Ελλάδα τον Μιρτσέα Μπορνέσκου. Τώρα κάνουμε ένα… refresh στα προσόντα της Άννα Μαρία Προντάν, με αφορμή τη μάχη της εθνικής μας κόντρα στη Ρουμανία.

Η 40χρονη είναι γνωστή μάνατζερ στη χώρα της και μάλιστα διαθέτει της FIFA, αν και στον παγκόσμιο κατάλογο δεν πρόκειται να δείτε το όνομά της. Εκεί υπάρχει με το επίθετο του άντρα της, του “Reghecampf”.

Έχει σπουδάσει φιλολογία, ενώ για περίπου τρία χρόνια ασχολήθηκε και με την τηλεόραση. Ξεκίνησε από μία ποδοσφαιρική εκπομπή όπου σχολίαζε αγώνες, στην συνέχεια συμμετείχε στο πάνελ μία πρωινής εκπομπής και αμέσως μετά πήρε δικό της σόου στην ρουμανική tv.

Στη συνέχεια άφησε την τηλεόραση για να ασχοληθεί με κάτι πιο… αρσενικό. Το ποδόσφαιρο. Και από το 2008 ασκεί τα καθήκοντά της ως ατζέντης ποδοσφαιριστών.

Η Προντάν έχει κάνει δύο γάμους και έχει τέσσερα παιδιά. Αρχικά παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Τιμπέριου Ντουμιτρέσκου, με τον οποίο και απέκτησαν δύο κορίτσια. Στη συνέχεια και μάλιστα τη χρονιά που ξεκίνησε το μανατζεριλίκι, παντρεύτηκε τον παιδικό της έρωτα, ποδοσφαιριστή και νυν σύζυγο της, Αουρελιάν Ρέγκεκαμφ. Με τον οποίο και απέκτησαν δύο αγόρια.

Παρά τις τέσσερις γέννες, η Άννα Μαρία διατηρείται σε άψογη κατάσταση (όπως θα διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια, άλλωστε) και είναι μια από τις πιο σέξι γυναίκες της Ρουμανίας.

Προτεινόμενα Άρθρα