Τα… διπλά πλάνα του Σούλη

από AllAboutARIS

Το πρόβλημα με την φορολογική ενημερότητα που αποκάλυψε το AllAboutARIS είναι και ο μεγάλος πονοκέφαλος του Σούλη Παπαδόπουλου για το ματς με την Καλλονή.

Το πρόβλημα με την φορολογική ενημερότητα που αποκάλυψε το AllAboutARIS ( http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=32351 ) είναι και ο μεγάλος πονοκέφαλος του Σούλη Παπαδόπουλου για το ματς με την Καλλονή. Κι αυτό γιατί δεν ξέρει αν θα έχει τα νέα αποκτήματα στην διάθεσή του.

Εάν εξασφαλιστεί η φορολογική ενημερότητα μέσω της προσωρινής διαταγής και εκδοθούν τα δελτία από την ΕΠΟ, τότε οι Μπουγαΐδης, Βλάχος, Κουσίδης, Γουναρίδης και Καμινιώτης θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Παπαδόπουλος είναι αναγκασμένος να δουλέψει με δυο πλάνα. Στην προπόνηση δοκίμασε σχήμα με τον Μπουγαίδη δίπλα στον Κύργια, τον Πουλίδο στα χαφ και Βλάχο στα δεξιά της άμυνας, αλλά με α δεδομένα του σήμερα τα νέα αποκτήματα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αν ο ΑΡΗΣ δεν προλάβει να εκδώσει τα δελτία των παικτών, τότε ο Διούδης θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια. Την τετράδα της άμυνας θα συνθέσουν οι Καραγκούνης, Μαργαρίτης στα άκρα και οι Κύργιας, Πουλίδο ως κεντρικοί αμυντικοί.

Ο Ανδρέας Ηρακλής με τον Γιάννη Παπαδόπουλο θα βρεθούν στα χαφ με δεδομένη και την τιμωρία του Οικονομόπουλου με τον Τάτο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου. Μανιάς και Σουνάς προορίζονται για τα άκρα, αν και υπάρχει η σκέψη του Τσουμάνη για τα αριστερά, όπως συνέβη και στα Γιάννενα.
Ο Αγκάνθο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με στόχο να βρει και πάλι δίχτυα στην Αθήνα μετά το γκολ κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι τελικές δοκιμές γίνονται σήμερα και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Ίσως η ανακοίνωσή της να λύσει και το αίνιγμα με τους νεοαποκτηθέντες, αν και το πιθανότερο είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος να πάρει περισσότερους από 18 στην Αθήνα για το ενδεχόμενο έκδοσης των δελτίων το μεσημέρι της Δευτέρας.

Προτεινόμενα Άρθρα