Άκης Χατζηαντωνίου στην «Η ΩΡΑ του ΑΣ ΑΡΗΣ»: «Στόχος να μπούμε στα πλέι οφ για την άνοδο» (vid)

από AllAboutARIS

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλει του ΑΡΗ, Άκης Χατζηαντωνίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Η Ώρα του ΑΣ» με την Ελένη Γρηγοράκη και μίλησε για τους στόχους της ομάδας.
Αρχικά τόνισε: «Είναι τιμή μου να είμαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΑΡΗΣ, είναι τεράστιος σύλλογος όχι μόνο για τους τίτλους αλλά και για τον κόσμο του. Όταν σου ζητάει ένας σύλλογος όπως ο ΑΡΗΣ να βοηθήσεις, πάντα κάνεις το κάτι παραπάνω» ενώ πρόσθεσε για το ξεκίνημα της καριέρας του από την Θεσσαλονίκη: «Στον Εύοσμο μεγάλωσα, ξεκίνησα από τον Ορφέα Ηλιούπολης, μετά πήγα στον Έσπερο Βυζαντίου, μία ομάδα της Καλαμαριάς. Είχε κλείσει η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό αλλά λόγω ηλικίας, ήμουν μικρός και η μητέρα μου δεν με άφησα να φύγω αμέσως, έτσι έκατσα έναν χρόνο παραπάνω στον Έσπερο».
Για την απόφαση του να έρθει στον ΑΡΗ είπε: «Με πλησίασε ο Χρήστος Μαλτάς, ένα παιδί που τρέχει για την ομάδα. Μου έκανε έκπληξη όταν επικοινώνησε μαζί μου. Η ομάδα έχει αξιόλογους παίκτες, αλλά σε εκείνη την περίοδο η ομάδα ήταν χαμηλά, στην 6η θέση. Μου είπε να έρθω να βοηθήσω την ομάδα, στόχος να βρεθεί η ομάδα στα πλέι οφ ανόδου. Κάτι δύσκολο με βάση και το πρόγραμμα. Αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις, πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, αλλά είχαν τα δικά σου θέματα. Μου είχαν πει πως έχουν φτιάξει ομάδα και για την Α1 και τέλη Αυγούστου με ενημέρωσαν πως δεν θα κατέβει η ομάδα. Στην Ελλάδα είναι πολύ εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο».
Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΑΡΗ να είναι κοντά σε διεθνή Κουβανό είπε: «Βρήκαμε μία καλή ευκαιρία, έναν παίκτη που έχει μεγάλες παραστάσεις ως πασαδόρος της Εθνικής ομάδας της Κούβας, με δυνατότητες αλλά πάντα με έναν ξένο δεν είσαι σίγουρα, το πως θα προσαρμοστεί. Δεν ήταν στα πλάνα μας, αλλά τυχαίνουν κάποιες ευκαιρίες παικτών με τρομερό βιογραφικό. Δεν θέλω να υποτιμήσω τα παιδιά που έχουμε τώρα στην ομάδα αλλά πάντα θέλεις να ανεβάσεις το επίπεδο της ομάδας σου».
Επίσης ο προπονητής του ΑΡΗ πρόσθεσε: «Παρότι είναι η 2η κατηγορία στο ελληνικό βόλει, είναι αρκετά δύσκολη γιατί υπάρχουν ομάδες που επενδύουν για να ανέβουν. Στην 1η κατηγορία υπάρχουν 9 ομάδες, οπότε καλοί παίκτες Έλληνες, μένουν εκτός και έρχονται στην 2η κατηγορία, οπότε το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό. Άνοδο απευθείας ο πρώτος, μετά παίζουν ο 2ος με τον 5ο και ο 3ος με τον 4ο. Αλλά ακούγεται πως μπορεί να ανέβουν και τρεις ομάδες, σίγουρα είναι δύο» και συμπλήρωσε: «Στόχος είναι να ανέβουμε κατηγορία, δεν είναι εύκολο. Η ομάδα ήταν στην 6η θέση για την ώρα ήμαστε καλά αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρχει και ρεαλισμός. Από την πρώτη μέρα που ήρθq, εισπράττω τρομερή διάθεση και ενέργεια από τους παίκτες που θέλουν να πετύχουν με τον ΑΡΗ. Αλλά όταν γίνονται βήμα βήμα. Έγιναν προσθήκες με βάση τις δυνατότητες της ομάδας και προχωράμε με σκληρή δουλειά».

 

Προτεινόμενα Άρθρα