Φιλική νίκη (2-3) για το βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ στη Φλώρινα

από AllAboutARIS

Στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ επικράτησε του Ηφαίστου Φλώρινας με 2-3 σετ, στο πλαίσιο του δεύτερου τουρνουά Λυγκηστίδας που διεξήχθη στο  Δ.Α.Κ. Φλώρινας.

Στο πρώτο σετ οι ομάδες πήγαιναν «χέρι-χέρι» στο σκορ απο την αρχή μέχρι και λίγο πριν το τέλος του σετ, όπου η ομάδα μας με όπλο την πολύ καλή άμυνα επικράτησε με 20-25.

Στο δεύτερο σετ ο ΑΡΗΣ μπήκε νωθρά και η ομάδα της Φλώρινας το εκμεταλλεύτηκε αποκτώντας διαφορά από νωρίς την οποία κράτησε μέχρι τέλους όντας πολύ καλή σε μπλοκ και άμυνα (25-16).

Το τρίτο σετ αν και η ομάδα μας φαινόταν να το ελέγχει μετά τα μισά του, κάποια λάθη στο τέλος κόστισαν και επέτρεψαν στον Ήφαιστο να το κατακτήσει με 27-25.

Στα επόμενα δύο σετ ο ΑΡΗΣ ανέκτησε τη συγκέντρωσή του και τα έλεγξε από την αρχή ως το τέλος τους φτάνοντας τελικά στη νίκη.

“Η ομάδα μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τη διοίκηση του Ήφαιστου Φλώρινας για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία” αναφέρει ο ΑΣ ΑΡΗΣ.

Τα σετ: 2-3 (20-25, 27-25, 25-16, 19-25, 8-15)

Προτεινόμενα Άρθρα