Ακαδημία Μπάσκετ: Ανακοίνωσε πλατινένιο χορηγό το ARIS Elite Basketball Program

από AllAboutARIS

Η εταιρεία «Μαρμούρης Α.Ε.» θα είναι ο πλατινένιος χορηγός της Ακαδημίας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, όπως ανακοίνωσαν ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program.

Αναλυτικά:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν ότι η εταιρεία «Μαρμούρης Α.Ε.» θα είναι ο πλατινένιος χορηγός της Ακαδημίας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

H «Μαρμούρης Α.Ε.» (https://marmouris.gr/) δραστηριοποιείται από το 1979 στον χώρο της επιπλοποιίας και θα διαφημίζεται στο πρόσθιο μέρος της φανέλας των τμημάτων του ARIS Elite Basketball Program.

Η «Μαρμούρης Α.Ε.» έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο να προμηθεύει γρήγορα και άμεσα επαγγελματίες και καταναλωτές με υψηλής ποιότητας και ξεχωριστής καινοτομίας προϊόντα, που παράγονται με φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες.

Όραμά της αποτελεί η παροχή της ανεξάντλητης ποικιλίας προϊόντων της εταιρίας σε ένα διεθνοποιημένο και ολοένα διευρυνόμενο δίκτυο διανομής, με ποιοτική εξυπηρέτηση και χρόνους παράδοσης τέτοιους, που να καθιστούν την «Μαρμούρης Α.Ε.» έναν αναντικατάστατο συνεργάτη κάθε επαγγελματία.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X