Καστρίτης: «Είμαστε ομάδα συνόλου – Είχαμε καλύτερη αντίδραση στο Β’ ημίχρονο» (vid)

από AllAboutARIS

O Γιάννης Καστρίτης μίλησε στη συνέντευξη τύπου δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά απάντησε και για τον Μπλούμπεργκς πόσο έλειψε από την ομάδα αλλά και για τον Μπάνκστον.

Αναλυτικά όσα είπε

“Καλή χρονιά σε όλους, υγεία για τους αθλητές και τον κόσμο μας αλλά και όλα τα μέλη όλων των ομάδων. Ηταν το πρώτο ρεπό μετά από Ευρώπη, είχαμε μια καλή ευκαιρία να δουλέψουμε αλλά δυστυχώς για 2-3 μέρες είχαμε προπονηθεί με 8-9 άτομα και αυτό ήταν εμφανές στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, για 1,5 δεκάλεπτο, τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια ακόμη κι αν φάνηκε πως έμεναν από δυνάμεις. Χτίσαμε αυτοπεποίθηση και δίκαια νικήσαμε.

Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε την πολυτέλεια να επιλέξουμε το ροτέισον. Είχαμε 6-7 ετοιμοπόλεμους, ο Σανόγκο ερχόταν από τραυματισμό, ο Σταρκ ήταν άρρωστος… Ολοι, όμως, έκαναν ένα βήμα μπροστά και χτίζοντας μια διαφορά στο δεύτερο μέρος, όλοι βρήκαμε τους ρόλους μας”.

Για τον Μπλούμπεργκς: “Μας έλειψε όλο το διάστημα που απείχε. Εχει το μακρινό σουτ, μπορεί να μας βοηθήσει πολύ και στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Μας λείπουν όλοι. Ο Κατσίβελης τώρα, ο Μποχωρίδης όταν έλειπε αλλά και ο Σανόγκο. Στις απουσίες μπαίνει η καρδιά από όλους”.

Για τα λάθη: “Στο πρώτο μέρος ήμασταν εκτός ρυθμού. Τα 14 λάθη του πρώτου μέρος ήταν αντιπροσωπευτικά των όσων κάναμε. Μαθαίνουμε…”.

Για τον Μπάνκστον: “Είχα ενημέρωση ότι αν χρειαστεί, μπορεί να επανέλθει. Επιλέξαμε να μην ρισκάρουμε. Θα δούμε τις εξετάσεις από αύριο”.

Δείτε όσα είπε από την κάμερα του Νοvibet AllAboutARIS TV

Προτεινόμενα Άρθρα