Μαργαρίτης ενόψει ντέρμπι: “Είναι μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία αυτό το παιχνίδι”

από AllAboutARIS

«Παίζοντας σε τόσα παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια, άρχισα να συνηθίζω. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μείνουμε μέσα στις τέσσερις γραμμές, να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και από την στιγμή που το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι στο δικό μας γήπεδο, να βγάλουμε πάρα πολλή ενέργεια για να βάλουμε και τον κόσμο στο παιχνίδι. Η παρουσία τους θα μας δώσει περισσότερη ώθηση για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα»,

«Πάντα είναι ωραίο να παίζεις με κόσμο και σε γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει, τουλάχιστον σε αυτά τα ματς. Και η όλη ατμόσφαιρα είναι πολύ βοηθητική. Το καταλαβαίνεις σε όλη τα διάρκεια της εβδομάδας, από τις συζητήσεις και περιμένεις όλος αυτός ο παλμός της κερκίδας να έρθει και στην ομάδα και να την ανεβάσει».

«Έχουμε ήδη μιλήσει στα παιδιά και όχι μόνο εγώ, γιατί υπάρχουν κι άλλοι που ξέρουν», λέει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco και συνεχίζει: «είναι μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να έχουν όλοι καθαρό το μυαλό τους, να είναι συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι, να μην τους επηρεάσει κάτι άλλο και έτσι θα μπορέσουν να το απολαύσουν κιόλας».

Προτεινόμενα Άρθρα