Μπαρτζώκας: «Δουλεμένη ομάδα ο ΑΡΗΣ» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στην κάμερα την ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΡΗ Midea, είπε: «Να ευχηθώ στους φιλάθλους και σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Είμαστε ευχαριστημένοι που ήρθε τόσος κόσμος τέτοια μέρα. Είναι πολύ σημαντικό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Γυρίσαμε χθες το απόγευμα, παίξαμε σε λιγότερο από 40 ώρες από το ματς με την Άλμπα. Ξεκουράστηκαν αρκετοί παίκτες. Δυστυχώς χάσαμε τον Ουόκαπ με διάστρεμμα. Ελπίζω να μην είναι σοβαρό.
Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε τον ΑΡΗ, ακόμα και αν παίξαμε με αδόκιμες πεντάδες. Κάθε ομάδα έχει κάποιες δυνατότητες. Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ δουλεμένη ομάδα, βρήκε και δύσκολα σουτ. Ο ΑΡΗΣ παίζει και Ευρώπη, έχει καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή».
Επίσης ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε για το πρόγραμμα των αγώνων: «Δεν το απολαμβάνω καθόλου. Οι προπονητές θέλουν προπονήσεις. Τα ματς έχουν πίεση, ειδικά τα τελευταία που παίξαμε, που ήταν “must win”. Δεν απολαμβάνω τίποτα από αυτά. Όμως, απολαμβάνω την ατμόσφαιρα. Το μπάσκετ είναι διασκέδαση. Για εμάς τους προπονητές είναι δύσκολο να έχουμε λιγότερες προπονήσεις».






Προτεινόμενα Άρθρα