Ο Τολιόπουλος με Κιτρινόμαυρο ρεκόρ διετίας στις βολές

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Τολιόπουλος συνεχίζει να καταγράφει ρεκόρ με τη φανέλα του ΑΡΗ.

Αναλυτικά από την ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

“Ο Βασίλης Τολιόπουλος, πέραν του ότι ήταν ένας από τους έξι διψήφιους σκόρερ (12 πόντοι) του ΑΡΗ Midea και ο κορυφαίος δημιουργός του αγώνα (8 ασίστ), σημείωσε μία επίδοση που ξεφεύγει από τα όρια της φετινής σεζόν έχοντας 8/8 βολές.

Ο διεθνής γκαρντ ισοφάρισε την τρίτη μεγαλύτερη επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League αλλά κυρίως σημείωσε ρεκόρ διετίας για τον ΑΡΗ Midea αφού…

*Το προηγούμενο της φετινής σεζόν ήταν εκείνο το οποίο μοιραζόταν ο Τολιόπουλος με τον Ρομπέρτο Γκάλινατ έχοντας αμφότεροι 7/7 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ mateco για την 7η αγωνιστική.

*Οι 7/7 βολές ήταν το ρεκόρ και του ΑΡΗ Midea της περσινής σεζόν, αφού σε αυτήν την επίδοση έφτασε και πάλι ο Τολιόπουλος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, όπως και ο Τζανόντ Νότε στο εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι bwin.

Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση από παίκτη του ΑΡΗ Midea βρίσκεται δύο χρόνια πίσω και πάλι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels. Ο Ολιβιέ Χάνλαν είχε 11/11 βολές στο ματς της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2021-22”.

Προτεινόμενα Άρθρα