Σχηματοποιείται ο Ελληνικός κορμός

από Γιώργος Γκάτος

Με ταχύτατες κινήσεις μέσα στον Ιούνιο, ο ΑΡΗΣ Midea προσπαθεί να «κλείσει» το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού κορμού του.

Προφανώς η αρχή έγινε με τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Ακολούθησε ο Μάνος Χατζηδάκης, με τον οποίον υπήρχε συμφωνία από τον Φεβρουάριο αλλά χρειάστηκε ο «γάμος» να πάρει παράταση.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθούν και οι περιπτώσεις των Λευτέρη Μαντζούκα και Γιώργου Γκιουζέλη. Ο ΑΡΗΣ Midea έχει συμφωνήσει στα πάντα με τον παίκτη και αναμένεται να του δώσει σημαντικό ρόλο στη θέση “3”. Οι τελικές λεπτομέρειες απομένουν από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Η περίπτωση του Γκιουζέλη είναι λιγότερο πολύπλοκη και είναι ένας παίκτης στα ραντάρ του Γιάννη Καστρίτη και τις τρεις τελευταίες σεζόν, προκειμένου να δώσει βάθος στη γραμμή των ψηλών. Ο 28χρονος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον ΑΡΗ, μόλις οριστικοποιηθούν οι τελικές λεπτομέρεις.

Τέλος, στο ρόστερ με ενεργό συμβόλαιο βρίσκονται οι Γιώργος Φίλλιος και Νίκος Περσίδης. Ο πρώτος έχασε το Β’ μισό της σεζόν και συνεχίζει την αποθεραπεία του και την ενδυνάμωση του ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ ο Νίκος Περσίδης δύσκολα θα συνεχίσει στον ΑΡΗ Midea παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Προφανώς παραμένει ανοιχτό το θέμα του Λευτέρη Μποχωρίδη, ενώ ο ΑΡΗΣ “σκανάρει” την ελληνική αγορά και για την γραμμή των κοντών.

Προτεινόμενα Άρθρα