Τα βρήκε σε όλα με Τολιόπουλο!

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea έφτασαν σε… κατ’ αρχήν συμφωνία!

Ο αρχηγός των “Κιτρινόμαυρων” είδε τους ανθρώπους του ΑΡΗ να παρουσιάζουν μια ακόμη πιο βελτιωμένη πρόταση το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το αρχικό πλάνο της ομάδας ήταν μια πρόταση με οψιόν τριετίας, αλλά στις συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του προέκυψε μια πρόταση για έναν χρόνο με οψιόν για ακόμα ένα, ασφαλώς με αυξημένα χρήματα.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα φάνταζε φαβορί η Τουρκ Τέλεκομ για την απόκτηση του, αλλά οι αλλαγές στη τεχνική ηγεσία «πάγωσαν» τη περίπτωση του.

Κάπως έτσι, για τρίτη διαδοχική χρονιά, ο αρχηγός του ΑΡΗ Midea θα παραμείνει στο Nick Galis Hall και ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει έναν έμπειρο Έλληνα σε εξαιρετική ηλικία, έτοιμο να ηγηθεί αγωνιστικά.

Από την άλλη, ο κόσμος της ομάδας θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει δύο φορές τη βδομάδα έναν παίκτη με τον οποίο έχει «δεθεί» και που έχει προσφέρει ήδη τόσα πολλά στην ομάδα τη τελευταία διετία.

Μέσα στις επόμενες ώρες, η συμφωνία αναμένεται να γίνει… επίσημη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανακοίνωση-έκπληξη από την ΚΑΕ στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Προτεινόμενα Άρθρα