Το ήθελαν και το έκαναν πράξη!

από Γιώργος Γκάτος

Η παραμονή του Βασίλη Τολιόπουλου στον ΑΡΗ Midea ήταν το κυρίαρχο θέμα στα πηγαδάκια του γηπέδου και των social media, εδώ και πολλούς μήνες. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έκανε τεράστια προσπάθεια να σκαρφαλώσει στα «θέλω» του παίκτη και εκεί κινητοποιήθηκαν αρκετοί άνθρωποι για να συνδράμουν σε αυτή τη τελευταία προσπάθεια.

Από την άλλη, ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να συνεχίσει στα “Κιτρινόμαυρα”. Βέβαια τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον ΑΡΗ με πολύ μικρότερο συμβόλαιο σε σχέση με την αξία του και τα όσα έκανε φέτος.

Ίσως στη καλύτερη του ηλικία, δέχθηκε σημαντικές προτάσεις, αλλά αυτή του ΑΡΗ προκρίθηκε… άμεσα. Ο αρχηγός των “Κιτρινόμαυρων” είδε τον ΑΡΗ να κάνει… συγκινητική υπέρβαση για να τον κρατήσει, κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Κάπως έτσι, μπορεί να ζήτησε μέρες να το σκεφτεί αλλά απάντησε άνετα και για τρίτο διαδοχικό καλοκαίρι συμφωνεί από πολύ νωρίς με τον ΑΡΗ Midea.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, διάρκειας 1+1 ετών και θα πάει με καθαρό μυαλό στη προετοιμασία της Εθνικής για το προολυμπιακό.

Προτεινόμενα Άρθρα