"Πραγματικός… Δράκος ο Γιαννάκης, μου αρέσει πολύ το παιχνίδι μας"

από AllAboutARIS

Ο Κουάμε Βον μίλησε στο AllAboutARIS για τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία της ομάδας, τους προσωπικούς του στόχους και την σιγουριά που αισθάνονται οι παίκτες, από την στιγμή που έχουν δίπλα τους τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ξεκινώντας την κουβέντα μας με τον Αμερικάνο γκαρντ, τον ρωτήσαμε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: 

“Προπονούμαστε πολύ, οι προπονητές είναι εξαιρετικοί, το ίδιο και οι συμπαίκτες μου. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον δικό μας τρόπο δουλειάς, να προπονούμαστε κάθε μέρα και να βελτιωνόμαστε. Πιστεύω πως θα είμαστε σε καλό επίπεδο”.

Ο Κουάμε Βον είναι παίκτης που του αρέσει να παίζει σε γρήγορο τέμπο. Γρήγορο μπάσκετ θέλει να παίξει φέτος και ο ΑΡΗΣ, κάτι που ικανοποιεί τον 27χρονο πλέι-μέικερ:

“Μου αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού μας, έχουμε πολλά συστήματα που παίζουμε. Είναι ακόμη νωρίς όμως, ακόμη μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, περιμένουμε και τους καινούργιους παίκτες να μπούνε στο ροτέσιον. Μέσα από την προπόνηση θα γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα”.

Στο τελευταίο παιχνίδι στο τουρνουά της Προύσας ήταν ο κορυφαίος των “κιτρίνων”, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Η ερώτηση αφορούσε αν αυτή την εικόνα θέλει να παρουσιάζειστα παιχνίδια:

“Θέλω να παίζω καλά σε κάθε παιχνίδι. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις . Δεν μπορώ να καθορίσω από πριν το πώς θα παίξω, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά για να γίνομαι καλύτερος”.

Το ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. πλησιάζει και ο Αμερικάνος είναι αισιόδοξος, καθώς ο κόουτς Γιαννάκης έχει αναλάβει να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, για να παρουσιαστεί αυτή όπως πρέπει:

“Ο κόουτς θα μας προετοιμάσει κατάλληλα, ξέρει τι κάνει. Είναι ένας πραγματικός θρύλος. Όπως είπα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον δικό μας τρόπο δουλειάς και να προετοιμαστούμε. Κάθε μέρα ακούω για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το παιχνίδι θα γίνει και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό”.

Ολοκληρώνοντας, ο Κουάμε Βον επιβεβαίωσε πως το προσωνύμιο “Δράκος” δεν δόθηκε τυχαία στον Παναγιώτη Γιαννάκη:

“Είναι όλος… φωτιά! Παίζει με φλόγα, προπονεί με φλόγα, είναι πραγματικός Δράκος. Όλα θα πάνε καλά”.

Προτεινόμενα Άρθρα