Ανεκμετάλλευτο ένα από τα καλύτερά του ημίχρονα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αδίκησε τον εαυτό του στην χθεσινή αναμέτρηση με τη Νίμπουρκ και παρά το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο που έκανε, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Στο Α΄ μέρος του χθεσινού αγώνα, οι “κίτρινοι” βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 25 πόντους διαφορά, πριν μειώσουν μ’ ένα μικρό σερί στους 19 πόντους στην ανάπαυλα. Στο Β΄ ημίχρονο, στο παρκέ παρουσιάστηκε μία… άλλη ομάδα, η οποία στηριζόμενη στους Έλληνες παίκτες, κατάφερε ν’ ανατρέψει τα δεδομένα και να μπει ξανά δυναμικά στην διεκδίκηση της νίκης.

Στο Β΄ ημίχρονο του χθεσινού ματς, ο ΑΡΗΣ πέτυχε 42 πόντους και δέχτηκε 29. Οι 3 ασίστ του πρώτου μέρους έγιναν 15 (12 περισσότερες) και τα 9 λάθη 14 (μόλις 5 σε ένα ολόκληρο ημίχρονο) ενώ το ποσοστό σε δίποντα και τρίποντα που στο πρώτο ημίχρονο κυμαίνονταν στο 25% αυξήθηκε σε 41 και 33,3% αντίστοιχα.

Οι “κίτρινοι” θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει το παιχνίδι με την εικόνα που παρουσίασαν στην επανάληψη, αλλά η ποιότητα των Αμερικανών της Νίμπουρκ (Λόρενς και Ρέι προκάλεσαν την μεγαλύτερη ζημιά), έκανε την διαφορά στα κρίσιμα σημεία. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υποστήριξε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι, η ομάδα παίζει ουσιαστικά χωρίς ξένους (Γουίβερ και Μπελ έπαιξαν συνολικά οι δυο τους 21 λεπτά, σημειώνοντας μαζί 2 πόντους. Ο Μπένσον χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αριστερό ώμο). Χρέος της διοίκησης είναι να βρει τρόπους και να ενισχύσει την ομάδα, για να μπορέσει αυτή να παρουσιάσει σταθερότητα και ν’ αποδώσει καλύτερα.

Προτεινόμενα Άρθρα