SUPER3 : "Δεν θα ανεχθούμε άλλο ΑΦΜ στην ΚΑΕ"

από AllAboutARIS

Απίστευτες καταγγελίες από τον SUPER 3 στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο Yellow όπου αναφέρθηκε ότι στην ΚΑΕ κάποιοι σκέφτονται για… δεύτερο ΑΜΦ, κάτι το οποίο οι οργανωμένοι δεν θα ανεχθούν.

Τα μέλη του Συνδέσμου έκαναν την σχετική καταγγελία, ότι κάποιοι θέλουν δεύτερο ΑΜΦ για την ΚΑΕ, και μάλιστα αναμένεται να μιλήσουν με ονόματα στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, στην οποία κάλεσαν άπαντες να δώσουν το παρών για να ενισχύσουν τον Α.Σ. και παράλληλα να ενημερωθούν για τις εξελίξεις. 
Ο SUPER 3 άσκησε δριμύτατη κριτική σε όσους ζητάνε από τον συνδεσμο να παρεμβαίνει όποτε γουσταρουν οι…χούλιγκαν του πληκτρολογίου και τόνισαν ότι όλο αυτό το διάστημα οι ίδιοι που ζητούσαν απο τον σύνδεσμο να μην παρεμβαίνει στον Λάσκαρη τώρα ζητούν να παρέμβει για να τον διώξει.
Επίσης κάλεσαν απαντες να δώσουν το παρών στην ΓΣ και σημείωσαν οτι όσοι δεν πάνε θα είναι ύποπτοι. 

Επίσης οι οργανωμένοι τόνισαν ότι σε κάθε περίπτωση, οποιοδήποτε πλάνο και να προχωρήσει, στην επόμενη μέρα ΠΡΕΠΕΙ να είναι μπροστά, μέσα στην διαδικασία και κοντά στην ομάδα και ο Νίκος Γκάλης. 

Για το ποδόσφαιρο ζήτησαν να σταματησει η μίρλα και η γκρίνια και να στηριχθεί η ομάδα ωστε να κερδίσει την άνοδο από την Football League.

Προτεινόμενα Άρθρα