Επιβλητικοί Χιτ και Μάβερικς (vids)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι Μαϊάμι Χιτ ήταν καταιγιστικοί απέναντι στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, παίρνοντας σημαντική νίκη στην προσπάθειά τους για καλό πλασάρισμα εντός της πρώτης οκτάδας, την ίδια στιγμή που οι Ντάλας Μάβερικς έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στους Γκρίζλις.

νύχτα των… γηπεδούχων ήταν αυτή στο ΝΒΑ. Κι αυτό γιατί στα πέντε παιχνίδια της βραδιάς καμία από τις φιλοξενούμενες ομάδες δεν έφυγε με «διπλό» στις αποσκευές της. Από το πρόγραμμα της βραδιάς ξεχωρίζει, φυσικά, η νίκη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς, με 104-94, χάρη σε μια μαγική εμφάνιση του Ράσελ Ουέστμπρουκ, που κατέγραψε ένα ακόμα μεγαλοπρεπές triple double στην καριέρα του.

 
Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η άνετη επικράτηση των Μαϊάμι Χιτ κόντρα στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Οι τρις πρωταθλητές ΝΒΑ είχαν σε πολύ καλή βραδιά τον Τζέιμς Τζόνσον (20 πόντοι) και χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες έφτασαν στη νίκη με 129-102, φτάνοντας το ρεκόρ τους στο 36-31.

Καταιγιστικοί ήταν και οι Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι υποδέχτηκαν τους Μέμφις Γκρίζλις, τους οποίους και διέλυσαν με το εμφατικό 114-80, με τις «αρκούδες» να αποδεικνύουν για ένα ακόμα παιχνίδι το πόσο προβληματική εικόνα έχουν τη φετινή σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που ο Μάικλ Κόνλεϊ βρίσκεται στα… pits με πρόβλημα τραυματισμού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια Χόρνετς και Κλίπερς κατάφεραν να πάρουν μία ακόμα νίκη, επικρατώντας των Φοίνιξ Σανς και Ορλάντο Μάτζικ, αντίστοιχα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Σάρλοτ Χόρνετς – Φοίνιξ Σανς 122-115

Μαϊάμι Χιτ – Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 129-102

Ντάλας Μάβερικς – Μέμφις Γκρίζλις 114-80

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Σαν Αντόνιο Σπερς 104-94

Λος Άντζελες Κλίπερς – Ορλάντο Μάτζικ 113-105

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα